Anna Due skal have lavet bryster igen

Selvom det kun er to år siden, Anna Due fik lavet sine bryster, lægger hun sig nu igen under kniven.

Af Louise Vilsbøl - 5. juli 2017 kl. 20:55

Anna Due i ‘Paradise Hotel’ (Foto: TV3)


For to år siden fik Anna Due lavet sine bryster større, fordi de var blevet slappe, efter hun havde fået sønnen, Villian. Den tidligere ‘Paradise’-babe kunne til sidst ikke holde ud at se sig selv i spejlet, så hun besluttede sig for at gøre noget ved det og fik lavet et brystløft, hvor der også blev fyldt 300 ml i hvert bryst.
Men selvom det ikke er mere end to år siden, brysterne blev lavet, skal hun nu under kniven igen.
LÆS OGSÅ: Anna Dues søn får sit eget program
– Ikke fordi at de er grimme, men det ene bryst er faldet på en træls måde, og det vil jeg gerne have rettet – og min kirurg var enig, han kunne godt se “problemet”. Det er heldigvis kun en lille operation, som tager en time, og dagen efter er man allerede på toppen igen, der skal kun samles noget hud, skriver hun på sin blog.
Under samtalen med kirurgen så hun billeder af sine bryster før den første operation, og hun blev overrasket over den store forskel, det har gjort at blive opereret. Derfor glæder hun sig til den kommende operation, selvom hun er lidt nervøs for at skulle i narkose igen.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører hemmeligheden bag ‘Dagens Mand’
LÆS OGSÅ: Anna Due vil ikke have flere billeder af tissemænd
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.