Anna Due: Savner jeg Martin?

Paradisoen er ikke længere sammen med Martin Hjort, men har hun vænnet sig til, at det kun er hende og Villian?

Paradise hotel, et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 2. juli 2015 kl. 9:03

På ‘Paradise Hotel’ i Mexico faldt Anna Due og Martin Hjort for hinanden. Hjemme i Danmark udviklede kærligheden sig mellem de to paradisoer, og i dag er de forældre til sønnen Villian. Desværre holdt forholdet mellem Anna Due og Martin Hjort ikke, så i dag bor Anna Due og Villian alene.
– Folk er meget nysgerrige omkring alt det “Martin-Anna rod”, som foregår lige pt. Jeg har glædet mig til at flytte i over tre måneder, men et par dage inden jeg skulle flytte, blev jeg lidt nervøs. Nervøs for om jeg skulle komme til at fortryde, eller om jeg bare ville få en voldsom reaktion på det hele og begynde at stortude, skriver Anna Due på sin blog og tilføjer;
– “Man indser først, hvad man har, når man har mistet det”. Jeg ved ikke, om det ordsprog kan bruges, når vi var enige om beslutningen, men jeg var i hvert fald en smule nervøs.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Jeg er træt af mænd
Er faldet godt til
Den første dag i lejligheden var mærkelig, erkender Anna Due. Men den mærkelige følelse var allerede væk på andendagen.
– Jeg elsker at være her, og det er den bedste beslutning nogensinde. Jeg savner ikke Martin, og jeg er næsten sikker på, at han heller ikke savner mig. Vi har taget den rigtige beslutning, og fordi der ikke er følelser indblandet mere, bliver det hele bare meget nemmere. Det håber jeg i hvert fald, skriver hun.
Paradisoen nyder stilheden.
– Jeg elsker, at jeg bare kan ligge her i sofaen og nyde stilheden i mit helt eget hjem. Jeg har det godt igen, og det kan Villian mærke. Ham og jeg har det virkelig fantastisk. Jeg er så glad.
LÆS OGSÅ: Anna Due: Min indbakke er fyldt med frække tilbud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.