Anna Due overvejer tv-comeback

Paradisoen kan inden længe være at finde på skærmen igen.

Af Jonas Sand - 16. september 2016 kl. 14:55

Hun blev kendt i ‘Paradise Hotel’, og siden har hun medvirket i programmet ‘Et ton cash’. Nu kan Anna Due igen være på vej tilbage til tv-skærmen, afslører hun på sin blog, hvor hun dog ikke vil afsløre, hvilket program der er tale om.
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Må Villian deltage i reality?
– Jeg er blevet spurgt om en masse siden ‘Et ton cash’, men jeg har sagt nej hver gang. Men denne gang tager jeg det til overvejelse, da det ikke er noget, hvor jeg bliver udstillet eller lignende, skriver hun og løfter sløret lidt for, hvad det i hvert fald ikke er.
– Jeg kan i hvert fald afsløre, at det ikke er ‘Paradise Hotel’. Det er no go for mig, men nu har jeg jo også et barn, og jeg ville slet ikke kunne undvære ham i så lang tid. Og jeg ville ikke kunne klare at skulle igennem alt det ræs efterfølgende igen, fortsætter hun.
Hvad tror du, at Anna Due måske skal medvirke i? Og ønsker du at se hende tilbage på skærmen?
LÆS OGSÅ: Anna Due: Det tænder jeg på
LÆS OGSÅ: Anna Due i gråd: Måtte ikke holde fødselsdag sammen med sin søn
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Anna Due
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.