Anna Due savner Martin

Paradisoen savner visse ting ved den tid, hun havde sammen med ekskæresten og realitykollegaen Martin hjort.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 16. juli 2016 kl. 8:55

Selvom Anna Due og Martin Hjort ikke længere danner par, og Martin har fået en ny kæreste, betyder det ikke, at de ikke ser hinanden. Her forleden skulle de planlægge ferie, hvilket betød, at de skulle aftale fordelingen af sønnen, Villian.
– Lige efter Martin fik en kæreste, var han heroppe og spise ret ofte, og det savner jeg – det er så rart, at vi alle tre kan hygge med Villian og grine sammen. Derudover er Martin jo pisse grineren. Jeg er sikker på, at vi altid vil forblive gode venner, skriver Anna på sin blog.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Anna Due
Anna giver i blogindlægget udtryk for, at Martin og hende altid skal have lov at ses, og at en kæreste ikke skal komme i vejen for dette. Men selvom Anna mener, at de skal have muligheden for at omgås hinanden, ikke mindst for sønnens skyld,  kan det ikke udvikle sig til mere.
– Nu vil mange af jer sikkert sige, det virker til, at jeg er vild med ham, eller spørge om jeg har følelser for ham, og det kan jeg udelukke med det samme, der er ingen følelser, men jeg er rigtig glad for Martin.
Du kan læse hele blogindlægget HER!
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører hemmelig fyr
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Martin flytter sammen med ny kæreste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.