Anna Due jubler: Nu skal jeg have nye bryster

Indenfor en overskuelig fremtid kommer der til at ske ting og sager i paradisoens liv, og hun har svært ved at vente.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 20. august 2015 kl. 20:00

Selv om Anna Due elsker sin søn mere end noget andet, så er der en ting, som hun gerne ville have været foruden efter at være blevet mor til Villian. Men det kan man heldigvis lave om på, og det skal der nu, afslører hun på sin blog.
– Jeg er så glad. Virkelig, virkelig, virkelig, virkelig glad. Som jeg har fortalt jer før, så vil jeg gerne have lavet mine bryster. Jeg havde seriøst Danmarks flotteste bryster. De sad perfekt, men det gør de ikke mere, skriver hun og fortsætter:
– Jeg har en tid den 1. september, hvor jeg skal til et tjek, og derefter skal jeg have en tid, så jeg kan få dem lavet! Er I vimmer, jeg glæder mig.
LÆS OGSÅ: Frustreret Anna Due: Jeg er for tynd
Det er ikke eneste minus
Det er ikke kun den tidligere paradisos bryster, der har taget “skade” af at blive mor.
– Jeg har også fået strækmærker. Men jeg har heldigvis lige købt en serum, som fjerner strækmærker, og det har allerede hjulpet. Derudover hjælper serummen på at fjerne ar, så det er jo perfekt, for man får jo ar efter operationen, skriver Anna.
Det har taget Anna tre måneder at spare op til sine nye bryster, og det er planen, at hun vil have dem lavet til november eller december. Til den tid skulle Villian nemlig kunne gå selv rundt, og det er en fordel, fordi man ikke må bære tunge ting efter sådan en operation.
LÆS OGSÅ: Er Anna Due og Martin sammen igen?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.