Anna Due: Derfor meldte jeg mig til 'Paradise Hotel'

Paradisoen afslører nu, hvorfor hun valgte at rejse til Mexico og feste på ‘Paradise Hotel’.

Paradise Hotel, Et ton cash
Af Mikkeline Andersen - 27. december 2014 kl. 8:50

Sol, kulørte drinks, fest og farver lyder uden tvivl tiltalende, og så er det netop det, man får, når man bliver en del af ‘Paradise Hotel’. Men hvorfor er det helt præcist, at unge rykker festen fra Danmark til Mexico? Anna Due afslører på sin blog, hvorfor hun valgte at drage mod Mexico og ‘Paradise Hotel’.
– Jeg meldte mig til ‘Paradise Hotel’, fordi jeg havde brug for, at der skulle ske noget i mit liv! Som jeg har skrevet lidt om før, har jeg været igennem en rigtig lang og hård depression tidligere i mit liv. Hvorfor? Det er jeg ikke klar til at dele med jer endnu. Men efter det havde jeg bare brug for at komme ud at opleve noget, jeg havde brug for at komme væk, skriver paradisoen på bloggen.
LÆS OGSÅ: Tina Maria flytter til udlandet
Mistede venner
Anna kommer fra Thisted, og det er en by, hvor der ikke sker det vilde, som hun udtrykker det – det gav hende endnu mere lyst til at rejse mod hotellet i Mexico. Men ikke alle var ligeså begejstrede for Annas ønske om at blive en del af hotellets historie.
– Der var rigtig mange i min omgangskreds, som havde et problem med det og som overhovedet ikke kunne unde mig det, da jeg fortalte, at jeg var kommet med. Jeg ved ikke, hvad problemet var, men jeg tror, at de i bund og grund var misundelige over, at jeg, ud af så mange mennesker, blev udvalgt til at komme med.
De personer, som ikke kunne unde Anna ‘Paradise’-oplevelsen, har hun ikke længere i sit liv.
– Det sjove er, at nogle af dem rent faktisk tog kontakt til mig igen, da jeg så havde været på tv, nå okay – så kan man godt bruges alligevel, ha ha, skriver Anna.
LÆS OGSÅ: Anna Due frygtede for sønnens liv
Det bedste
Selvom folk efter at have festet, drukket og knaldet på ‘Paradise Hotel’ kan fortryde nogle af deres handlinger, så gælder det ikke for Anna.
– Jeg har overhovedet ikke fortrudt min deltagelse. Det har været en kæmpe oplevelse både på godt og ondt! Jeg har lært så meget om mig selv. Det var DET, jeg havde brug for, nemlig at komme væk fra hverdagen derhjemme, skriver hun og fortsætter:
– Det kan godt være, at jeg ikke lige var jordens sødeste pige derinde, men forhelvede – jeg var ung, dum og fuld hver aften. Desuden har jeg jo også fået en masse godt ud af det! Hvis jeg ikke havde deltaget, havde jeg ikke mødt Martin og dernæst ikke fået Villian, så jeg fortryder det bestemt ikke. Det er en af mit livs største oplevelser.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Stina om graviditet: Jeg glæder mig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.