Anja er ude af 'X Factor': Det er uretfærdigt

‘X Factor’-deltageren ærgrer sig over sit exit, da hun ikke mener, at hun leverede dårligst blandt deltagerne i aften.

Af Emilie Holm Egebro - 23. februar 2018 kl. 23:05

Bookmakerne fik ikke ret i forhold til, at Tomas og Anne Mette var det første par, der måtte forlade ‘X Factor’ 2018.
Det blev nemlig Anja Nynne fra kategorien 23+ og Oliver fra kategorien 15-22, der måtte ud i omsang i dette første liveshow af sangkonkurrencen. Og desværre for Anja Nynne betød det, at det også blev sidste sang på scenen i denne 11. sæson af ‘X Factor’.
– På baggrund af mine indre overvejelsker bliver jeg nødt til at sige: Anja, jeg sender dig hjem, lød afgørelsen fra Blachman.
LÆS OGSÅ: Så meget har Sofie Linde taget på under sin graviditet
Selvom Anja Nynne er meget fattet efter afgørelsen, så ærgrer udfaldet hende dog også:
– Overraskende nok er jeg rimelig cool med det. Det er jo super fedt det her, men det er også bare et kæmpe pres. Selvom jeg selvfølgelig gerne ville have fortsat, så er jeg også klar til at vende tilbage til mit virkelige liv. Det har været så sjovt, men har gjort mit bedste og givet mit hjerte i aften, og så er der ikke så meget andet at gøre, fortæller Anja Nynne til Realityportalen.dk, men fortsætter så:
LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Sådan klarede Joakim det som ‘X Factor’-vært
– Jeg vil sige, at jeg synes, det er en smule uretfærdigt, for jeg synes ikke, at jeg var den dårligste. Uden at sige noget dårligt om nogle af de andre. Men sådan er det, og det er også en popularitetskonkurrence, og det er jeg nok røget ud på. Det er virkelig ærgerligt, at det er sådan, men jeg vidste jo også godt, da jeg tilmeldte mig til programmet, at det måske er 50 procent, hvordan du synger, og 50 procent, hvad folk synes om dig. Jeg tror, at jeg måske er en tand for meget for nogen, og der hersker meget jantelov i det her. Jeg har jo kun to minutter til at vise mig på tv, og så er det svært at nå at vise overfor folk, at jeg bare er sød og rar.
Selvom Anja ærgrer sig over, at hun røg ud i aften, mener hun ikke, at hun kunne have gjort noget anderledes, da hun gjorde sit bedste.
SMUGKIG: Se de første 3 minutter fra ‘Paradise Hotel’
WOW: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om kæresten: Vi skal giftes og have børn