Så meget har Sofie Linde taget på under sin graviditet

Det kan nok ikke undgås, at man går op i vægt, når man er gravid, og ‘X Factor’-værtinden tager som sædvanligt tingene med et smil.

Af Louise Andersen - 10. februar 2018 kl. 18:55

Det kan efterhånden være når som helst, Sofie Linde og Joakim Ingversen bliver forældre for første gang. Det er endnu uvist, om Sofie Linde rent faktisk har født, men én ting er sikkert, og det er, at hun i til ZULU Awards virkelig glædede sig virkelig meget til, at lille Trine melder sin ankomst; at være gravid har nemlig ikke været nemt for den altid smilende tv-værtinde.
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
Sofie Linde har det med at dele sjove ting med sine følgere på Instagram, og stigningen i vægt under graviditeten er ingen undtagelse.
– Hvad?! Man kan da ikke se, at jeg har taget små 30 kg. på. Living the dream here in BARSELona, skriver Sofie Linde således på sin Instagram og afslører dermed, at hun har taget små 30 kilo på under sin graviditet.
Til teksten hører en sjov video af Sofie selv, som simpelthen skal ses. Vi har sagt det før, men vi siger det gerne igen: Vi er vilde med Sofie!
LÆS OGSÅ: HØR DEN HER: Årets ‘Paradise’-sang er klar
Se det sjove opslag herunder, og husk at du kan se Sofie Linde i dit tv i aften, når ‘X Factor’ løber over skærmen klokken 20.00 på DR1.


LÆS OGSÅ:HER ER DATOEN: ‘Paradise Hotel’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: HAHA: Sofie Linde afslører sit bedste makeup-tip