Amanda Sisse: Fremtiden ser lys ud

‘De unge mødre’-stjernen tæller ned de næste tre måneder. Til juni bliver hun nemlig endelig færdig med fire års uddannelse. Det bliver godt for både hende og sønnen William.

Af Emilie Holm Egebro - 15. marts 2015 kl. 11:50

Det er ikke altid lutter lagkage at være alene og ung mor – og slet ikke med en uddannelse ved siden af. Det kan Amanda Sisse godt skrive under på. Men nu kan hun snart se frem til et liv uden lektier til langt ud på natten, efter sønnen William på tre år er blevet lagt i seng. Om tre måneder er hun nemlig færdig med fire års uddannelse som kontorassistent med speciale i økonomi. Og den unge mor er lykkelig ved tanken.
– Det er helt sindssyg, hvor hurtigt tiden er gået! Men må indrømme, at jeg kun glæder mig, til de her måneder er overstået, skriver Amanda Sisse på sin blog.
Hun er dog meget nervøs for den endelige eksamen, da hun stiller meget store krav til sig selv. ‘De unge mødre’-stjernen har de sidste uger haft rigtig meget at se til, men er dog sikker på, at hendes viljestyrke nok skal få hende igennem med et godt resultat.
– Jeg føler, at jeg lige med denne opgave har haft en rigtig dårlig start, idet William brækkede armen og efterfølgende havde operationer. Samtidig er jeg inde i en periode, hvor jeg føler mig vildt stresset. Så det er bare et super dårligt udgangspunkt at begynde en opgave med. Men jeg klarer den helt sikkert, fastslår Amanda Sisse overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: “William” var ikke førstevalg
En lysere fremtid
Der er særligt én ting, som Amanda Sisse glæder sig til, når hun bliver færdiguddannet.
– Det bliver klart en økonomisk fordel ikke at stå til en elevløn! Det må jeg ærligt indrømme er det fedeste. Jeg kommer til at kunne give os et bedre fundament, forhåbentlig ny bolig og ja, en lysere fremtid, fortæller den unge mor.
Hun er skrevet op til nogle bedre boliger i Albertslund, men håber på sigt helt at komme væk fra byen. Hvor hun og William ender, er dog slet ikke til at sige endnu.
Ud over den økonomiske fordel ser Amanda Sisse også andre bonusser ved at blive færdig. Og hvis du som læser kan lide at følge med i den unge mors liv og hverdag, kan du også godt glæde dig!
– Jeg slipper for lektierne!!! Jubi!! Og så får jeg jo også flere timer om aftenen, når William er lagt, hvor der ikke skal bruges tid på lektier, og jeg derfor kan prioritere bloggen og få mere gang i den. Det glæder jeg mig simpelthen så meget til!, fortæller Amanda Sisse.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa trods graviditetsgener: Flere børn i sigte
‘Jeg har mange drømme’
Når ‘De unge mødre’-stjernen om tre måneder er færdiguddannet, slipper hun for at skulle ud at lede med lys og lygte efter et arbejde. Amanda Sisse er nemlig blevet fastansat i firmaet i Glostrup, hvor hun nu er elev. Det er hun meget tilfreds med.
Jeg vil for enhver pris rigtig gerne blive, hvor jeg er! Jeg er glad hver morgen, når jeg skal på arbejde, og jeg føler mig så heldig over, at jeg er blevet ansat dér, forklarer en glad Amanda Sisse.
At hun fortsætter samme sted, betyder dog ikke, at hun nødvendigvis skal blive der altid. Den 23-årige mor har mange fremtidsdrømme, men indtil hun har bestemt sig for, hvilke hun vil udleve, vælger hun at nyde tiden på arbejdspladsen i Glostrup.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse giver gode råd om livet som ung mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.