Amanda Sisse erkender: Det er hårdt at være alenemor

Den unge mor bliver for tiden sat på prøve af sønnen William.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 31. august 2015 kl. 16:29

“Kan ikke”, “vil ikke”, “kan selv” og “fuck dig”. Børn er nogle herlige typer, men ikke uden udfordringer. Det må Amanda Sisse Glæsner erkende. William er nemlig kommet i trodsalderen, fortæller hun på sin blog.
– Nogle dage er jeg seriøst ved at gå ud af mit gode skind. Jeg lover jer for, at jeg har dage, hvor jeg har lyst til at løbe ud af døren til lejligheden og aldrig nogenside vende mig om igen. Alle forældre skal igennem det her, og det kommer helt sikkert til at fortsætte indtil den dag, han flytter hjemmefra, skriver den unge mor.

– Selv om jeg elsker ham overalt på jorden, kunne jeg nogle gange krølle ham sammen og smide ham i skraldespanden.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Jeg har ikke brug for en kæreste
“Her er fuck-fingeren”
William er kommet ind i en periode, hvor han sætter sin mor på prøve, og hun erkender, at hun mærker, hvor hårdt det er at være alene med ham.
– Forleden kom han hjem og sagde: “Se mor, den her, det er min fuck-finger. Uhhhhh, jeg skulle lige tage mig selv til hovedet, og jeg prøvede ret pædagogisk, synes jeg selv, at forklare ham, at der altså ikke er noget, der hedder fuck-fingeren, skriver Amanda Sisse.
Selv om Amanda Sisse gjorde, hvad hun kunne for at overbevise sønnen om, at den midterste finger hedder lange-finger – og ikke fuck-finger – så lykkedes det ikke. William satte i stedet sit smørrede smil op.
LÆS OGSÅ: Ærlig Amanda Sisse: Jeg er ikke den perfekte mor
Temperamentet fejler intet
Hvis der er noget eller nogen, der gør William gal i skralden, så skal han nok vise det. Ingen tvivl om det.
– På et tidspunkt var jeg virkelig træt af hans skaberi. Vi havde lige købt McDonalds-mad med hjem, og da vi skal ud af toget, er der en mand, der trykker på den knap, som William ville trykke på, så dørene åbner. Han var fuldstændig utrøstelig, lagde sig ned og skabte sig helt tosset, skriver hun.
Den unge og hårdt prøvede mor magtede ikke at tage endnu en kamp efter en i forvejen hård dag. Derfor gjorde hun det klart, at hvis han ikke stoppede, så smed hun al maden ud.
– Han kiggede bare på mig, som om jeg var åndssvag og fortsatte, så jeg smed maden ud lige for næsen af ham. Hvis jeg troede, det ville stoppe der, så tog jeg virkelig fejl.
Amanda Sisse undstreger, at det måske ikke var det mest pædagogiske at gøre, men den dag i dag kan hun minde ham om episoden, når han får et flip, og det hjælper.
Se nye afsnit af ‘De unge mødre’ hver tirsdag kl. 20:00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse afslører: Så meget er der klippet i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.