Amanda opløst i tårer

Stjernen fra ‘Ex on the Beach’ fortæller, at der nu er gået så mange dage, at hun ikke længere kan holde facaden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. januar 2021 kl. 10:55

Det var ikke helt gennemtænkt, da Jeppe Bøg Risager spørger Amanda, om hun ville tage Nicklaes tilbage, hvis Nicklaes var klar til det. For med det spørgsmål rammer han et meget ømt punkt hos ‘Ex on the Beach’-baben.

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Faktisk bryder hun helt sammen.

– Jeg bliver en smule berørt over, at jeg både lyver overfor mig selv og overfor alle andre i forhold til mine følelser, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Jeppe havde med sit spørgsmål troet, at Amanda ville svare nej. Han vidste ikke, at hun gik rundt med så mange følelser og stadig var helt knust over Nicklaes. Derfor får han naturligvis meget dårlig samvittighed.

(Foto: Discovery Networks Denmark.)

– Jeg kan ikke holde den længere. Nu er der gået nok dage til, at jeg bare knækker, forklarer Amanda.

LÆS OGSÅ: QUIZ: ‘Løvens hule’

Hun har svært ved at forstå, hvordan Nicklaes kan virke så ligeglad med hende, når han engang sagde, at hun var hans eneste ene, som han gerne ville have børn og blive gammel sammen med.

– Når jeg ikke kan have ham som min mand, så vil jeg bare slet ikke miste ham. Så vil jeg bare have ham som min ven, det er bare svært. Det er fucking svært, siger Amanda til Jeppe, som trøster hende og holder om hende.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist status

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discoveryplus.

Læs mere om