Amalies mor afslører: Derfor har jeg holdt en pause fra tv

Nu fortæller Lotte, hvorfor hun har holdt pause fra skærmen, samt hvorfor hun har besluttet sig for at vende tilbage.

Af Emilie Holm Egebro - 22. juli 2019 kl. 11:00

Da TV3-programmet ‘Amalies Verden’ rullede over skærmen fra 2010-2012 var Amalies mor, Charlotte Lytten Kejser, en fast del af programmet. Sidenhen har vi kun kort set hende i ‘Amalies Baby’, men ellers har Charlotte – bedre kendt som Lotte – trukket sig fra tv-verdenen.
Nu er hun dog tilbage sammen med Amalie i deres fælles Viafree-program ‘Hvad har jeg i munden, mor?’, der er aktuel på Viafree, og der viser sig at være en god forklaring på, hvorfor Lotte længe har været væk fra skærmen, men nu er tilbage:
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Sådan tjener jeg mine penge

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Slut med at udstille børnene
– Jeg holdt en lang pause efter ‘Amalies Verden’, fordi jeg blev lidt overrasket over den voldsomme opmærksomhed, der væltede ind over – ikke bare mig, men også min familie. Derfor valgte jeg bare at trække stikket, og det har været meget rart. Så har jeg i mellemtiden arbejdet i et mediefirma som projektleder og Key Account Manager, som er det, jeg altid har arbejdet med, når jeg ikke har lavet tv, og nu er jeg så vendt tilbage til skærmen, starter Lotte og uddyber:
LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn er en stavefejl
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
– Nu er jeg blevet lidt ældre, og Amalie er blevet ældre, og så kom det tilbud her, som var attraktivt, fordi det ikke handlede om vores privatliv. Det er noget andet, der bliver udstillet, og så længe privatlivet er fredet, sagde jeg ja, for det var ikke de samme betingelser, som det var sidst, hvor vi lavede ‘Amalies Verden’. Derfor sagde jeg ja denne gang. Jeg vil gerne lave tv, så længe mit privatliv ikke er i fokus. Derudover er jeg også blevet så gammel, så jeg tænkte, at jeg nok ikke får muligheden for at lave tv igen, og derfor sagde jeg ja for at få det sjovt samt at opleve noget, som jeg aldrig har oplevet før. Vi kommer jo ud i miljøer, som vi ikke selv kunne finde på at opsøge.
Lotte er single og bor få minutters afstand fra Amalie. Til august starter hun i et nyt job som projektleder i et mediefirma, så der holder hun igen lidt pause med at lave tv. Foruden Amalie har Lotte to yderligere børn; Amalies storebror, der bor i Esbjerg med sin familie, samt Amalies halvlillebror på 18 år, der bor halvdelen af tiden hos Lotte og den anden halvdelen hos sin far.
LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det
Se et klip fra Lotte og Amalies nye program herunder:

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter