Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det

‘Forsidefruer’-baben er bestemt ikke glad for de ting, som Oliver Bjerrehuus har sagt i DR-programmet ‘Sidste omgang i whiskeybæltet’.

Af Emilie Holm Egebro - 9. maj 2019 kl. 12:04

Tilbage i efteråret rullede programmet ‘Sidste omgang i whiskeybæltet’ over skærmen på DR. Her var Oliver Bjerrehuus blandt de medvirkende, og han fortalte i den forbindelse, at han ikke længere ser sine tre børn, Hannah, Sigga og Hugo, som han har sammen med ‘Forsidefruer’-baben Gunnvør.
Jeg er hjerteknust over ikke at se mine børn. Jeg savner mine piger pisse meget, fortalte Oliver tilbage i oktober til dr.dk.
LÆS OGSÅ: Gunnvør erkender: Blev lidt misundelig over Jackies graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Gunnvør fortælle om sit forhold til Oliver Bjerrehuus

LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?
Da Realityportalen.dk efterfølgende spurgte Gunnvør ind til konflikten, ønskede hun ikke at udtale sig, da hun mente, det var en privat sag. I aftenens afsnit af ‘Forsidefruer’ kommer vi dog helt tæt på Gunnvør, da hun tilbage i efteråret netop havde fået at vide, at Oliver havde udtalt sig til DR-programmet.
– Jeg var ikke klar over, at det her program eksisterede. Og her kommer der nogle ting frem om os og omkring børnene, som jeg ikke var helt klar på, fortæller Gunnvør frustreret i ‘Forsidefruer’.
– I programmet udtaler Oliver sig om nogle ting, som han og jeg har været meget uenige om vedrørende børnene. Og for mig er den her sag meget meget privat. Først og fremmest fordi det er en rigtig ulykkelig situation, der vedrører børnene. Vores børn er i princippet i en ulykkelig situation her, og det er os, der skal tage os af dem, og det prøver jeg også at gøre så vidt muligt, men nogle gang er det bare rigtig svært, hvis man er meget uenige med den anden part. Og det er vi altså nogle gange, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom
– Jeg blev rigtig ked af det over, at der kommer noget frem, som potentielt kan gøre børnene kede af det. Jeg har da stået i Netto og gået udenom nogle aviser, fordi der ikke er nogen grund til, at de skal se ting på forsiden af en avis. Og jeg ønsker ikke, at de skal komme på forsiden af formiddagspressen. Men historien er der allerede. Jeg har bare ikke lyst til, at det skal have mere plads i pressen, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise langer ud efter ‘Forsidefruer’: Det er ren mylderbæ
Se klippet nedenfor, hvor Gunnvør fortæller om sine frustrationer, inden du i aften kan se hele afsnittet klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Gunnvør: Jeg er en løvemor