Amalie taler ud: Sådan fandt jeg sammen med Mikkel igen

Amalie fortæller hele historien om, hvordan det er gået til, at hun nu venter sit andet barn sammen med Mikkel Skelskov, som hun er gået hen og blevet forelsket i igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. oktober 2020 kl. 11:54

Da de to ‘Forsidefruer’-veninder, Jannie Ree og Amalie Szigethy, er taget ud for at spise en middag sammen, åbner Amalie op om, at hun forsøger at blive gravid.

Da Janni har været en tæt veninde igennem hele Amalie og Mikkels historie med møde hinanden og få Josephine sammen, spørger hun meget direkte ind til, om det er Mikkel, der også skal være faren denne gang.

LÆS OGSÅ: Fødslen sættes i gang: Nu bliver Janni Ree mormor 

Det får Amalie til at åbne helt op om, hvordan hun fandt sammen med Mikkel igen, da de tilbage i vinteren tog på en skiferie til Østrig sammen. Her var Mikkels familie også med.

– Jeg var lidt skeptisk. Én ting er, at Josephine skulle med til Østrig, men hvorfor skulle jeg med til Østrig?, siger Amalie i ‘Forsidefruer’ om sine tanker dengang.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ ramt af corona

Følelser blusser op

Men hun syntes samtidig, at det var godt for Josephine at se sin mor og far sammen, og derfor tog hun med.

På ferien var de i Mikkels familie gode til at tage sig af Josephine, så Mikkel og Amalie kunne få lidt voksentid sammen. Og her opstod der altså masser af varme følelser igen.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

– Så har vi ikke kunnet lade hinanden være lige siden, siger en Amalie, der stråler af lykke.

Amalie og Mikkels forhold er ikke det eneste forhold, der blomstrer på ny. Det gør Janni og Amalies venindeskab i den grad også, og med den fortrolige snak er det tydeligt, at de én gang for alle har fundet hinanden igen.

– Nogle gange kigger jeg på ham, og så tænker jeg: “Er du mit barns far?” Jeg bliver sådan helt glad. For vi har jo ikke været sammen. Så jeg tænker: “Har vi to et barn sammen? Og skal vi to gøre det her igen?” Og ja, det skal vi, siger Amalie til Janni.

LÆS OGSÅ: Kontant Teitur: Nu kan jeg ikke se en fremtid med Christel

Som bekendt er Amalie siden blevet gravid, og om få måneder har Mikkel og Amalie to piger sammen. De så ikke hinanden i alt den tid, Amalie var gravid med Josephine, og heller ikke efterfølgende. Men denne gang går det helt anderledes for parret.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet den 1. oktober klokken 20.00 på TV3 og på Viaplay, hvor der er premiere på ‘Forsidefruer’ sæson 8.