Kontant Teitur: Nu kan jeg ikke se en fremtid med Christel

Teitur har været på flere dates, og han har givet udtryk for, at han er i tvivl om sine følelser for Christel. Alligevel flipper han helt ud, da det går op for ham, at Christel siger ja til en date.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. oktober 2020 kl. 10:00

Da Teitur finder ud af, at Christel har sagt ja til date nummer to med fyren Oliver, som hun mødte på en dobbeltdate, går det ham virkelig på. Han bliver både vred og frustreret.

– Hun siger ikke ja til en dreng, hun ikke synes, er interessant!, udbryder han i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

Teitur havde ikke set det komme, da Christel få dage forinden under en kærlighedstest havde givet udtryk for, at hun kun tænkte på ham og ikke havde interesse i andre fyre. Derfor bliver ‘Singletown’-stjernen overrasket over, at hun pludselig er på vej på en date – og det er som om, at det gør lidt ekstra ondt på Teitur, fordi det er hendes date nummer to.

– Jeg forstår simpelthen ikke, at vi for to dage siden stod deroppe (til kærlighedstesten, red.), og jeg gav udtryk, at jeg var i tvivl. Hun sagde, at hun var så afklaret, og hun vidste, vi skulle ud og være sammen. Hvis hun ville det, så var hun ikke taget på en anden date, siger han.

LÆS OGSÅ: Nathja efter date med Lenny: Jeg havde ikke bedt om det 

De andre deltagere i programmet forsøger at tale Teitur til ro, men det lykkes ikke dem tydeligvis ikke.

– Jeg har altid sagt, jeg ikke skal tage nogle valg, når jeg er frustreret og vred. Men lige nu kan jeg ikke se nogen stor fremtid med mig og Christel, melder han hårdt og kontant ud.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

I klippet kan du se, hvordan Teitur flipper helt ud. Se hele afsnittet på Dplay søndag den 4. oktober klokken 10.00.