Fødslen sættes i gang: Nu bliver Janni Ree mormor

Lægerne vil sætte Nathalies fødsel igang. De har meldt ud, hvornår det muligvis bliver. Janni kan slet ikke vente, til hun får sin nye titel.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. oktober 2020 kl. 7:25

Nathalie Mathorne er som bekendt højgravid, og i dag er hun gået præcis en uge over termin. Derfor venter hele familien i spænding på, at den lille fyr kommer til verden.

24-årige Nathalie er klar til at få ham i armene, men Janni er også ved at være utålmodig, og hun er i den grad klar til at blive mormor for første gang.

– Jeg er så træt af det. Jeg ringer hver dag og spørger til det, og jeg tror også, Nathalie er træt af, at jeg ringer. Hun har fået to hindeløsninger af en privat jordemoder, så vi håber på, hun snart bliver klar. Nathalie sagde, lægerne gerne vil have ham ud, og at de regner med at sætte hende igang på lørdag eller på mandag, siger Janni Ree om ventesituationen.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: ‘Vild med dans’-stjerne i hast på skadestuen

En hindeløsning er, når jordemoderen går ind med fingeren og løsner hinderne fra den nederste del af livmoderen. Det kan føre til, at der frigives hormoner, som modner den nederste del af livmoderhalsen, og på den måde kan der prikkes hul på fosterhinderne. Sådan kan fødslen sættes naturligt igang.

– Han har det jo så godt derinde i maven. Jeg gik også selv 14 dage over, første gang jeg skulle føde. Det gør man jo tit, når man er førstegangsfødende, siger den kommende mormor.

Det er også med god grund, at Nathalie er helt klar til at blive mor. Men Janni kan dog ikke afslører noget omkring navnet. Bortset fra at hun synes, navnet er rigtig sødt.

– Nathalie har både væske i kroppen og mærker ham meget – han fylder meget og sparker godt. Og så er vi jo bare alle sammen så spændte på at se ham.

LÆS OGSÅ: Nathja efter date med Lenny: Jeg havde ikke bedt om den date 

Fem børnebørn

50-årige Janni er for kort tid siden blevet farmor, da hendes søn Victor tilbage i begyndelsen af juni blev far for anden gang til en lille dreng. Han har i forvejen sønnen Alexander på tre år. Men da de bor i Aarhus, er det ikke så ofte, som hun gerne ville, at Janni ser dem.

Janni Ree. (Foto: Anthon Unger)

– Heldigvis har de talt lidt om, at de gerne vil flytte herover. Det ville være dejligt, for så kan jeg være noget mere sammen med dem, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager fik lussing under træningen 

Og noget tyder på, at baben fra ‘Forsidefruer’ i en ikke så fjern fremtid i stor stil vil være omgivet af børnebørn.

– Der var en clairvoyant i Frankrig, der sagde, jeg ville få fem børnebørn. Det er da godt på vej. Der er allerede snart tre, og Nathalie skal da nok have en mere. Mon ikke min søn også gerne vil have en lille pige. Vi ser, griner hun.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig 

Mor og datter. Billedet er fra Nahalie Mathornes Instagram-profil. 

 

View this post on Instagram

 

💋

A post shared by Nathalie Mathorne (@nathalie.mathorne) on

Læs mere om