Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

38-årige Gunnvør Virgarsdóttir har endnu ikke meldt sig på banen i den nye sæson ‘Forsidefruer’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. februar 2021 kl. 20:55

Den niende sæson af ‘Forsidefruer’ er skudt godt i gang med første afsnit, hvor Amalie løftede sløret for, at hun igen skulle være mor til en lille pige. I den anledning var fruerne samlet på Café Victor i indre København, men der manglede én i ‘Forsidefruer’-flokken.

LÆS OGSÅ: Rørt Amalie: Det kan måle sig med det, jeg havde med Peter

Vi har været vant til, at Tina Lund af og til ikke har været med, når hun har været hjemme i Dubai. Men denne gang er det Gunnvør Virgarsdóttir, der ikke er med – og det er hun heller ikke i afsnit nummer to, som lige er blevet vist her til aften.

Det skyldes dog ikke, at den populære influencer og forretningskvinde slet ikke skal være med i sæsonen.

TV3 forklarer fraværet med, at det alene handler om koordinering og at få historierne til at passe ind i de enkelte programmer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Desuden er sæsonen længere i år, end den sæson der blev vist tilbage i efteråret, hvor der kun var seks afsnit. Derfor vil der her i den nye sæson være flere afsnit, hvor enkelte fruer ikke medvirker.

Tilbage til Færøerne

Heldigvis er Gunnvør med i realityserien igen fra afsnit 3.

Gunnvør Dalsgaard. Foto: Janus Nielsen.

Og faktisk ser det ud til at blive en sæson lige i hendes ånd. For fruerne er i denne sæson på en rejse til Færøerne, hvor Gunnvørs forældre kommer fra, og hvor hun meget ofte var på ferie som barn og har mange minder fra.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

– Taknemmelig for at få lov til at vise mit elskede fædreland frem til disse dejlige damer – tusind tak for skønt selskab, dybe samtaler og masser af kvinde-power, skrev hun på Instagram i forbindelse med turen.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt