Tina forklarer: Man ser ikke i programmet, hvad jeg bliver så rørt over

Baben fra Dubai er ikke sådan én, der har let til tårer. Men i torsdagens afsnit ‘Forsidefruer’ kan hun slet ikke holde dem tilbage.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. februar 2021 kl. 6:55

Da Karina von d’Ahé har planlagt en hyggelig dag med sine ‘Forsidefruer’-veninder Amalie Szigethy og Tina Lund, bliver det for sidstnævnte en meget følelsesladet omgang – og det havde hun bestemt ikke selv set komme.

De tre babes er nemlig hjemme hos Karina til en tarotkort-seance hos en terapeut og clairvoyant, og clairvoyance er ikke noget, Tina har den store tiltro til.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Alligevel bliver hun den af de tre fruer, der bliver allemest rørt.

– Hun siger noget om mit liv, hvor jeg tænker, at det kan hun ikke have googlet sig til. Jeg er ikke normalt sådan én, der sidder med tårerne trillende ned ad kinderne. Der skal rigtig meget til normalt. Så lige pludselig blev jeg bare følelsesmæssigt overrasket, siger Tina Lund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Hvad jeg i virkeligheden bliver rørt over

Dog synes hun ikke, programmet viser 100 procent, hvad der sker.

– Jeg synes ikke, man ser de ting i programmet, som jeg i virkeligheden bliver rørt over. Men hun får sagt nogle ting til mig, som rammer rigtig meget plet. Så jeg bliver lige lidt rørt.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

– Det omhandlede ikke noget negativt, alt var fint. Det var kun gode ting. Jeg har ikke lyst til at uddybe det. Men det er ikke det hele man ser, tilføjer hun.

40-årige Tina Lund indrømmer gerne, at hun ikke var åben, da hun gik ind til seancen med clairvoyanten.

– Jeg sad egentlig og troede ikke rigtig på det, men så ramte hun rigtig meget plet med Amalie. Og da det så blev min tur, fik hun også sagt nogle ting.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor vidste jeg, Amalie ville få en pige

Læs mere om