Amalie slår fast: Vil være uafhængig

Det er vigtigt for forsidefruen, at hun kan klare sig uden en mand.

Af Emilie Holm Egebro - 21. september 2019 kl. 8:58

I sommers fyldte Amalie Szigethy 28 år, hvilket betyder, at hun har været i reality-verdenen i cirka ti år. Hendes CV rummer en hel del reality-programmer, og det er dermed også blevet til en hel del udtalelser i medierne gennem årene.
Amalie har tidligere fortalt, at hun har ændret sig meget de seneste år, da hun er gået fra en party-pige til at være mor med stort M. Ligeledes har hun også ændret holdning i forhold til sit karriereliv, og hun har fortrudt nogle af de ting, hun tidligere har udtalt.
LÆS OGSÅ: Amalie siger fra: Vil ikke spanke fyre
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
– Jeg kan rigtig godt lide at være arbejdskvinde, og jeg bliver derfor virkelig pinlig berørt, når jeg hører noget af det, jeg har sagt tidligere i den forbindelse. Såsom at jeg bare gerne vil finde en rig mand, og at jeg bare skal have ham til at betale for mig. Og jeg er bare sådan: “Det skal jeg slet ikke!” For jeg kan sagtens sørge for mig selv, og jeg arbejder hårdt for at nå mine mål, har Amalie tidligere fortalt til Realityportalen.dk.
Også i det nye Viafree-program ‘Der er et yndigt land – med Amalie & Lotte’ kommer Amalie ind på emnet om kønsroller og karriere. Da hun i et afsnit besøger et folkekøkken på Nørrebro i København, hvor hun skal lave mellemøstlig mad, falder hun i snak med en af folkekøkkenets ansatte om forskellen på dansk og arabisk kultur. Her gør Amalie det bestemt klart, at det er vigtigt for hende at tjene sine egne penge:
LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is
LÆS OGSÅ: Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt
– Der hvor jeg kommer fra, der er det jo både mænd og kvinder, der tjener pengene. Da jeg var yngre, troede jeg, at jeg skulle være hjemmegående husm0r, der lavede mad og passede børn, og så skulle min mand tjene alle pengene. Men nu hvor jeg er blevet ældre, synes jeg, at det er sjovt at tjene penge og komme ud, og det giver jo meget. Og det er ikke sjovt at være afhængig af nogen, slår hun fast.
Se klippet nedenfor, hvor Amalie fortæller, at hun gerne vil være uafhængig, og se hele afsnittet på Viafree HER!

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt