Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt

Reality-baben er ikke bleg for at erkende, at det var en smule mærkeligt for hende atter at lave tv med sin mor.

Af Emilie Holm Egebro - 10. august 2019 kl. 10:55

Da TV3-programmet ‘Amalies Verden’ rullede over skærmen fra 2010-2012 var Amalies mor, Charlotte Lytten Kejser, en fast del af programmet. Sidenhen har vi kun kort set hende i ‘Amalies Baby’, men ellers har Charlotte trukket sig fra tv-verdenen.
Nu er hun dog tilbage sammen med Amalie i deres fælles Viafree-program ‘Hvad har jeg i munden, mor?’, der havde premiere på Viafree fredag den 12. juli.
LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Forsidefruer’-konflikt: Gunnvør er respektløs
Fordi det var så længe siden, at de to stærke kvinder var på tv sammen, skulle Amalie derfor også lige vænne sig til at være tilbage på optagelse med sin mor:
– Det var underligt at lave tv med min mor igen, for jeg er blevet ældre, og min mor er nærmest blevet yngre. Altså på den måde, at hun fjoller rigtig meget, hvor jeg havde lidt svært ved at fjolle så meget og tog tingene lidt mere seriøst. Der kan jeg godt mærke en forskel fra ‘Amalies Verden’ til nu, for dengang var rollerne faktisk byttet lidt rundt, så det var mig, der var den fjollede. Så på den måde kan jeg godt mærke, at jeg er blevet ældre. I starten var det mærkeligt for mig at lave arbejde med min mor, så det tog mig lidt tid, før jeg fandt ro i det, men det var som om, at vi så fandt en god rytme, og så blev det rigtig hyggeligt, fortæller Amalie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter
– Det endte derfor med at blive rigtig sjovt og hyggeligt at lave det sammen med min mor, også fordi det var sjovt at være sammen på en anden måde end i hverdagene, hvor hun jo er mormor. Og vi fik virkelig mange gode oplevelser ud af det. Jeg kunne derfor også godt finde på at lave mere tv med hende i fremtiden, så hundrede procent skræmt er jeg ikke, men det kommer jo virkelig an på, hvad det er, og hvad vi skal, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det
Se et klip fra ‘Hvad har jeg i munden, mor?’ nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom