Amalie taler ud: 'Amalies Baby' er lavet på en løgn

Alt er ikke, som det ser ud til i ‘Amalies Baby’. Amalie og Mikkel førte nemlig produktionsholdet bag lyset, indtil Amalie sagde stop.

Af Louise Vilsbøl - 12. maj 2016 kl. 9:06

I et åbenhjertigt indlæg på sin blog taler Amalie nu ud om forholdet til Mikkel og om alt, hvad der er sket de sidste par måneder. Hun har ellers længe undladt at kommentere på alle de ting, der er blevet sagt og skrevet, men nu har hun fået nok.
– Jeg er færdig med at sidde og kigge på udefra og blive talt dårligt om, for det er det sidste, jeg fortjener. Folk kan sige, hvad de vil, men jeg er en god pige med hjertet på det rette sted, og der gemmer sig intet ondt i mig, skriver hun og fortsætter:
– Jeg fortjener specielt ikke den feedback, der er kommet fra Mikkel, for det er en stor fed løgn, ALT hvad han fortæller. Jeg ville ønske, jeg kunne holde min mund, men det kan jeg ikke. Jeg er en voksen fornuftig kvinde, og jeg kan se bort fra mange ting og holde mig på afstand, fordi det er til det bedre. MEN det er begrænset, hvad et menneske kan holde til, og nu vil jeg bare ikke mere. Det her er MIT liv, og jeg lukker gerne folk ind, men jeg tolererer ikke løgnehistorier og sladder! Slet ikke når det handler om mine parforhold eller mit kommende barn, her stopper det, præcis IDAG.
I indlægget fortæller Amalie endnu engang, at hende og Mikkel aldrig har haft et forhold, for hun har aldrig været vild med ham. Til gengæld har Mikkel været vild med Amalie og ville gerne starte en tilværelse op med hende, afslører hun. Hun gav det en chance, men hun kunne ikke være uærlig overfor sig selv og hele verden.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg spreder IKKE ben for Mikkel!
LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov: Amalie var mig utro med Peter
‘Amalies baby’ er lavet på en løgn
Da tv-optagelserne til ‘Amalies baby’ startede, var det hele bygget på en løgn, og produktionsholdet fra STV, som står bag ‘Amalies baby’, anede ikke, at Amalie og Mikkel ikke var et par. Men det skulle de snart finde ud af.
I seriens første program så man Amalie og Mikkel være ude i det nye hus, som de havde lejet, men allerede inden optagelserne havde Amalie gjort det klart for Mikkel, at de ikke skulle flytte sammen. Derfor var det enormt akavet for den gravide reality-stjerne at filme scenerne til programmet.
– Jeg blev frustreret over hans opførsel under optagelserne og ikke mindst frusteret over, at jeg ikke kunne fortælle ”kameraet”  eller STV, at vi ikke var sammen, og det hele var løgn. Jeg havde enormt svært ved at skjule det for pressen, min familie og tv-selvskabet. De anede ikke, at alt dette skete. Jeg havde egentlig bare i al den tid prøvet at imødekomme Mikkels behov og følelser, fordi jeg på en måde havde dårlig samvittighed over ikke at ville være sammen med ham.
I aften sendes andet afsnit af programmet, og det er Mikkels næstsidste afsnit, hvilket der er en god grund til. Som tidligere beskrevet brød Mikkel ind i det hus, som han havde lejet til Amalie og den kommende datter i begyndelsen af april. Amalies mor filmede episoden, og man kan se det i program 3.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er bange for mit barns far
LÆS OGSÅ: Amalie afslører kejsersnit: Jeg vil ikke revne i røven
Han vil mig ikke det bedste
Episoden fik Amalie til at føle sig utryg og være bange for faren til sit barn, og selvom både hende og Mikkel havde skrevet kontrakt med STV, så blev Mikkels tv-karriere altså kort.
– Jeg har valgt, at han ikke skal være en del af ‘Amalies Baby’ på TV3 efter afsnit 3, da han ikke bidrager med noget positivt i mit liv. Jeg kan ikke lave tv sammen med en mand, som ikke vil mig det bedste på sigt og lyver og laver løgnehistorier, ikke kun på åben skærm (i mit program) men også i pressen, skriver Amalie på bloggen og fortsætter:
– Jeg vil kort fortælle, at det skal jeg ikke have i mit liv, og slet ikke med et lille barn. Jeg har brugt over et halvt år på at forbedrede mig på at være mor og give min datter den bedste start på livet, trods mine nedture har jeg rejst mig op igen og taget alt i stiv arm og med oprejst pande. Alt negativitet skal holde sig langt fra vores liv. Dårligt selskab og dårligt ophav tolereres ikke.
LÆS OGSÅ: WOW: Så stor er Amalies mave blevet
LÆS OGSÅ: Amalie indrømmer: Mikkel var aldrig en del af mit privatliv
Jeg vil slette Mikkel
Amalie slår fast i blogindlægget, at det er sidste gang, hun vil skrive eller omtale Mikkel, og hun ønsker heller ikke, at hendes fans skal gøre det – faktisk vil hun slette alle kommentarer fremover på sine sociale medier, som drejer sig om ham.
– Personligt er jeg ligeglad med, hvad Mikkel går og laver af ting, også med hensyn til hans konkurser – det er hans liv og hans valg.  Jeg skal ikke have noget med ham at gøre, andet end at han er faren til mit barn. Jeg håber, han kan få sig et stabilt liv og en tilværelse, der er sundt for et lille barn at være i. Jeg er ikke tryg ved Mikkel, og jeg kan love for, at jeg ALTID vil beskytte og passe på mit barn også i forhold til hans ustabile tilstand, skriver hun.
– Jeg tør slet ikke tænke på, at alt dette kunne have sket, da jeg havde født min datter. Det er bare så ubehageligt for mig at tænke på. Jeg er ligeglad med, hvad han går ud i pressen og siger efter mit blogindlæg, men det var, hvad der oprigtigt skete, og hvad jeg havde på hjertet, slutter hun.
Læs hele Amalies indlæg på bloggen, hvor hun giver sin side af historien om Mikkel og hendes “forhold” fra start til slut. Andet afsnit af ‘Amalies baby’ sendes i aften kl. 20.00 på TV3
AFSLØRING: Gravide Amalie Szigethy pudser politiet på ekskæresten
LÆS OGSÅ: Amalie om Peter: Han er ude af mit liv nu
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.