Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere

Amalie er gået i tænkeboks, og det har skabt kreative idéer.

Af Rikke Lynge - 30. marts 2020 kl. 18:56

Seneste blogindlæg fra Amalie Szigethy er fra 6. september 2018 og handler om dengang, hvor Amalie lancerede børnetøjs kollektionen José José Studio, men det bliver ikke det sidste indlæg, lover Amalie og afslører på sin Instagram, at hun mangler en grafiker til hendes nye projekt.
– Alt det her corona har virkelig fået skubbet mine kreative idéer i gang, og derfor har jeg valgt at åbne en blog (igen). Men jeg har brug for en god grafiker eller en, som har forstand på at bygge en fin hjemmeside op, skriver Amalie på Instagram.
LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 
Hvad Amalie vil skrive om på sin blog, lader hun være en overraskelse, men én ting kan hun afsløre:
– Jeg ved, at jer der følger mig vil glæde jer over det.
LÆS OGSÅ: Ærlige Natalie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen af min…
LÆS OGSÅ: Lenny svarer ærligt tilbage på rygtet om utroskab