Amalie Kronil: Jeg er blevet udstillet som en tør kiks

Den storbarmede paradiso mener, at hun blev fremstillet forkert i programmet.

Af Emilie Holm Egebro - 28. maj 2015 kl. 20:55

Nu er årets sæson ‘Paradise Hotel’ overstået. Paradisoerne har nu set, hvordan de er blevet fremstillet på dansk tv, men ikke alle er helt tilfredse.
– Jeg følte lidt, at jeg blev udstillet som en tør kiks. Måske også mere, end jeg egentlig er. Jeg tror bare jeg prøvede at passe på mig selv inde på hotellet og prøve at undgå de her fordomme, men de kom så alligevel, fortæller Amalie, da Realityportalen.dk mødte hende på den røde til årets finalefest. Hun fortsætter:
–  Der kan man selvfølgelig være bagklog og tænke, at jeg måske skulle have givet lidt mere slip. Men jeg føler hellere, at jeg vil have min værdighed i behold, end at være lidt mere kendt på at være lidt billig. Det vil jeg bestemt ikke. Jeg vil hellere være en tør kiks end en billig tøs.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Amalie Kronils nye kæmpebryster
Større bryster
Amalie havde til ‘Paradise’-finalen opgraderet sit pinke-outfit. Men det var ikke det eneste, som hun havde opgraderet.
– Jeg har opgraderet mine bryster, kan man vidst godt sige, siger den storbarmede Amalie og tilføjer:
– Mere vil have mere. Jeg tror, at man ser sig lidt blind på det, og jeg synes, at det er rigtig flot, og så har jeg bare ønsket mig det i rigtig lang tid. Så hvorfor ikke gøre det?
Se også det store galleri med Amalies nye bryster HER!
Nedenfor kan du se videoen med Amalie, da vi mødte hende på den røde løber:

LÆS OGSÅ: WEB-TV: Amalie Kronil fortryder intet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.