Amalie: Jeg skylder ikke flere millioner væk

I aftenens udgave af ‘Luksusfælden’ var det den omdiskuterede realitystjerne Amalie, der fik gransket sin økonomi af eksperterne.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. april 2014 kl. 21:00

I aftenens udgave af ‘Luksusfælden’ kom det blandt andet frem, at Amalie rent faktisk skylder omkring 160.000 kroner til SKAT.
Og det viste sig også, at den blonde realitystjerne i gennemsnit har 16.000 kroner udbetalt i honorar-lønninger, hvoraf hun så også skal betale skat. Men at hun samtidig uden problemer kan bruge godt 24.000 kroner på shopping på blot to dage.
LÆS OGSÅ: Amalie chokerer i ‘Luksusfælden’: Sådan brugte hun 24.000kr. på 48 timer
Ingenting at kommentere
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hovedpersonen selv om hendes skattegæld og voldsomme shoppe-gen, men på sin Instagramprofil skrev hun følgende i sidste uge:
– Jeg må da grine af de danske mediere. Omkring luksusfælden har jeg absolut ingenting at kommentere. Jeg ved sandheden omkring mig selv, at folk er bedre viden er kun sjovt, tak for den “gode” omtale, skriver Amalie på sin Instagramprofil.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Amalie håner de danske medier
‘Det er jo mit arbejde’
I et tidligere interview, som Realityportalen.dk lavede med Amalie tilbage i januar, da rygterne begyndte at svirre om hendes deltagelse i ‘Luksusfælden’, sagde hun blandt andet.
– For mig er det virkelig bare underholdende at læse, hvad folk mener om sagen. Vi må ikke glemme, at ’Luksusfælden’ er et underholdningsprogram, og det er altså ikke fordi, at jeg har en kæmpe gæld eller skylder flere millioner væk, fortalte Amalie dengang til Realityportalen.dk og fortsatte:
– Herregud, det er jo et tv-program, og det er altså netop sådan her, at jeg tjener mine penge. Ligesom nogle går på kontor eller samler hundelorte op, så er det her mit arbejde. Og man må jo sige, at TV3 gør noget rigtigt med al den her opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Frække Amalie viser hud i L.A.
Tager situationen med oprejst pande
Så hvis man går rundt og får ondt af Amalie og hendes økonomiske forhold, så kan man trøste sig med, at hun selv tager sagen helt cool.
– Tag en kiks og drik jeres morgenkaffe. Vi lever trods alt i et frit land, og hvis man vil arbejde, så kan man det, og hvis man ikke vil, så må man tjene penge på en anden måde. Jeg lever af at underholde folk, og hvem gider i øvrigt at ligge i samme gryde som alle andre, sagde Amalie afsluttende dengang.
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor rejser jeg til LA
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.