Amalie: Jeg har ikke kæmpe gæld

Rygterne om, at Amalie skal medvirke i ‘Luksusfælden’ tager realityprinsessen helt køligt.

Af Dan Bjerggård - 21. januar 2014 kl. 17:05

Herognu.com skriver i dag , at Amalie skal medvirke i TV3 programmet ’Luksusfælden’, eftersom realitydarlingen eftersigende ikke skulle have flere penge tilbage på kontoen.
Historien har skabt røre flere steder på facebook, og særligt på Ekstra Bladet’s facebook-side hærger der heftig debat. Dette er ikke gået Amalies næse forbi, og nu tager hun selv bladet fra munden og kommenterer på kritikken.

Danish dynamite, skriver Amalie til billedet.

Amalie elsker at fest og nyde livet, her ses hun i L.A. sammen med en veninde. (Foto: Privat/Instagram)


-For mig er det virkelig bare underholdende at læse, hvad folk mener om sagen. Vi må ikke glemme, at ’Luksusfælden’ er et underholdningsprogram, og det er altså ikke fordi, at jeg har en kæmpe gæld eller skylder flere millioner væk, fortæller Amalie i dag til Realityportalen.dk og forsætter:
-Herregud, det er jo et tv-program, og det er altså netop sådan her, at jeg tjener mine penge. Ligesom nogle går på kontor eller samler hundelorte op, så er det her mit arbejde. Og man må jo sige, at TV3 gør noget rigtigt med al den her opmærksomhed.
SE OGSÅ: Amalie: Penge gør ikke en lykkelig.. – og dog!
Tager situationen med oprejst pande
Så hvis man går rundt og får ondt af Amalie og hendes økonomiske forhold, så kan man trøste sig med, at hun selv tager sagen helt cool.
-Tag en kiks og drik jeres morgenkaffe. Vi lever trods alt i et frit land, og hvis man vil arbejde, så kan man det, og hvis man ikke vil, så må man tjene penge på en anden måde. Jeg lever af at underholde folk, og hvem gider i øvrigt at ligge i samme gryde som alle andre, afslutter Amalie.
TV3 har ikke ønsket at kommentere på, hvorvidt Amalie skal medvirke i ‘Luksusfælden’.
I kan opleve Amalie i TV3’s nye program ‘Et ton cash’, som har premiere allerede på mandag klokken 21.00.
LÆS OGSÅ: Amalie lever livet på førsteklasse i L.A

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.