Amalie: Jeg får ros af kvinder i hele landet

Efter realitystjernens deltagelse i ‘Amalies baby’ er roserne væltet ind.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. december 2016 kl. 12:55

25-årige Amalie Szigehty blev mor tilbage i juli måned i år. Hele Danmark har fulgt hendes graviditet, fødsel og nye rolle som mor i ‘Amalies Baby’. Og ifølge Amalie er der mange danskere, der har fået fornyet respekt for hende.
– Det har været så positivt at medvirke i programmet, siger Amalie til Realityportalen.dk og sammenligner sin tv-udvikling med en helt særlig realitystjerne:
– Da Kim Kardashian startede sin karriere, var hun sådan en, som folk grinte af. Men hun har kæmpet sig op til at blive et idol for hele verden.
– Jeg ser lidt mig selv på samme måde her i Danmark. Folk grinede af mig i starten og troede, jeg ville forsvinde hurtigt igen. Men folk har fulgt mig vokse op på skærmen og fået en fornyet respekt for mig – særligt i min rolle som mor.
LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang
Mange henvendelser
Amalie har oplevet, at folk har stoppet hende på gaden og rost hende for programmet, derudover har hun også en meget fyldt indbakke på Facebook.
– Min indbakke er proppet med beskeder fra kvinder – og også mænd, der roser mig og fortæller mig, hvor imponeret de er over mine evner som mor. Det er meget lange beskeder, og det gør mig virkelig glad.
SE BILLEDERNE:  SÅ meget har Amalie tabt sig efter fødslen
Men det er ikke kun på Facebook, at Amalie er populær.
– Min Instagram er også steget markant, siden programmet startede.  Og  jeg har lige nu 7000 venneanmodninger liggende, som jeg ikke kan nå at godkende, siger hun og fortsætter:
– Det er jeg meget glad for, det betyder meget for mig. Samtidig har jeg jo hele tiden vidst, at jeg ville blive en god mor, men det er der mange, der har tvivlet på.

Foto: Privat

Amalie elsker rollen som mor. (Foto: Privat)


SE BILLEDERNE: Så lækker er Amalie Szigethys søster
LÆS OGSÅ: Amalie: Skulle aldrig have sagt ja til ‘Amalies Baby’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.