Amalie: Enlige mødre har det nemmere

Realitydeltageren Amalie Szigethy mener, at der er mange fordele ved at være solomor.

Af Ritzau - 9. marts 2017 kl. 17:55

Det er benhårdt arbejde at blive forælder, og pludselig følger der helt nye pligter som bleskift, babyputning og ture med barnevognen. For realitystjernen Amalie Szigethy blev alt dette hverdag, da hun sidste sommer blev mor til datteren, Josephine Charlotte.
Datteren fik hun med forretningsmanden Mikkel Skelskov, men de to danner ikke par, og dermed har den tidligere “Paradise Hotel”-deltager fået rollen som solomor. Selv om der er meget at se til, så trives hun i rollen som singlemor, og hun mener, at det faktisk har sine fordele at være alene med en baby.
– Jeg er jo rigtig glad for, at jeg er alene, fordi jeg mener, at kvinder, der er alene, har det nemmere, siger Amalie til Ritzau Fokus og fortsætter:
– Så kan det godt være, at man får hug for at være alenemor, men jeg tror, at det nye er, at man er alenemor, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan så jeg Amalie før ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy mobbet af Sarah Louise
Det er Amalie, der bestemmer
Hun begrunder det med, at man som alenemor er den eneste, der har noget at skulle have sagt, og dermed skal man ikke diskutere alting med en partner, før man kan tage en beslutning.
– Fordi så er det dig, der bestemmer. Grunden til at folk går fra hinanden, er jo typisk, at de får børn sammen, og det slider på forholdet, siger Amalie.
Selv drømmer hun om en dag at møde en ny mand, men hun lægger ikke skjul på, at hun har mange krav til en kommende kæreste. Han skal blandt andet elske datteren Josephine Charlotte højt, være ansvarsfuld og så skal han ville have børn.
Amalie er en af deltagerne i det nye TV3-program ‘Forsidefruer’, hvor seerne kan følge fem kendte kvinder og deres liv.
Du kan se ‘Forsidefruer’ hver onsdag kl. 20:00 på TV3. 
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy drømmer om flere børn
LÆS OGSå: Amalie: Josephine stresser mig
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.