HOT NEWS: Amalie afslører barnets køn

Realitybaben ved nu, om hun venter en dreng eller en pige.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. februar 2016 kl. 14:17

Amalie Szigethy overraskede de fleste, da hun i begyndelsen af året offentliggjorde, at hun var gravid med sit første barn.
Nu ved hun også, om det bliver en dreng eller en pige.
– Ja mange af jer har jo snakket om det og gættet jer til, hvad der gemmer sig i min mave. Men i går var jeg inde på ny østergade på scanningsklinikken, hvor jeg blev scannet, og det jo ingen hemmelighed, at jeg hele tiden har haft en ide om, hvad der gemmer sig inde i min mave, og det ikke kommer som en overraskelse, skriver Amalie i dag på sin blog og afslører:
– Nemlig min lille skatterpige.
Amalie har termin d. 30 juli.
Gravide Amalie Szigethy: Så meget har jeg taget på
Amalie afslører: Sådan vil jeg opdrage mit barn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.