Amalie afslører: I får ikke min baby at se med det samme

Reality-stjernens fans skal ikke forvente at se den kommende Szigethy-baby med det samme.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. juli 2016 kl. 18:55

Til trods for, at Amalie ellers ikke er bleg for at dele ud af sit privatliv, både med billeder og tekst, så skal vi altså ikke forvente at se lille Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy, før Amalie selv er klar til at vise hende frem.
– Hej alle følgere! Håber, I har en dejlig aften. Af personlige årsager vil jeg ikke oplyse datoen for min fødsel, så derfor svarer jeg ikke på jeres spørgsmål omkring min termin. Jeg ønsker en stille og rolig dag, hvor min datter kommer til verden, skriver Amalie på sin Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fortryder Amalie sin graviditet?
– Jeg er glad for dem, som følger med og glæder sig til at se hende, men jeg ønsker ro mod de kommende dage og efter hendes ankomst, men jeg skal nok selv oplyse jer, når jeg er klar til det, men jeg skal først have tid med min lille datter og lære hende at kende, før Danmark får hende at se. Tak på forhånd. 36 + 1.
Helt hemmelig er hendes termin dog ikke, eftersom hun slutter med at skrive, hvor langt hun er henne. En graviditet varer som bekendt 40 uger, og hvis Amalie var 36+1 i går, så har hun altså termin 30/7. Amalie skal føde ved planlagt kejsersnit, hvilket som regel bliver foretaget 7-14 dagen inden termin.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Amalies baby’ fortsætter
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Min datter skal hedde …
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.