Klar til afvænning? Scott Disick dropper festplanerne

Scott Disick har aflyst weekendens planlagte deltagelse ved en fest i Las Vegas.

Keeping up with the Kardashians
Af Jonas Sand - 10. juli 2015 kl. 10:37

Scott Disick skabte stort postyr, da han den anden dag delte et billede på Instagram og bad hans fans komme og feste med ham i aften på natklubben 1OAK i Las Vegas. Udmeldingen var den første fra Scott, siden forholdet til Kourtney Kardashian gik i vasken.
Billedet er siden blevet slettet fra profilen, og nu har realitystjernen i sidste øjeblik valgt at melde afbud til det ellers betalte fest-job. Det oplyser natklubben i en meddelse ifølge US Weekly.
– Scott Disick har valgt at udskyde hans planlagte besøg hos 1OAK denne fredag, den 10. juli. Aftenen vil ellers forløbe efter planen med optræden fra DJ Shift, lyder det fra 1OAK.
SE BILLEDERNE: Efterlod syg Kourtney og tog på ferie med eks
Stolt af datteren
Tidligere på ugen måtte Scott Disick droppe at deltage i datteren Penelopes tre-års fødselsdag. Men det var ikke med hans gode vilje, og han gik på Facebook for at ønske hende tillykke.
– En af de eneste ting, jeg er stolt af. Tillykke med fødselsdagen, P, skrev han på Facebook sammen med flere billeder af Penelope.
 

1 of the only things I’m proud off about myself. Happybdayp
Posted by Scott Disick on 8. juli 2015

 
LÆS OGSÅ: Pinligt! Se, hvilket billede Scott Disick har lagt på Instagram
På vej på afvænning?
Det store spørgsmål er så, om aflysningen af festplanerne betyder, at Scott Disick endelig har indset, at han har brug for hjælp, som flere af hans venner mener. Søndag checkede han ind på en afvænningsklinik efter hans ferie i Frankrig med eks-kæresten, men forlod den igen få timer senere.
Det er anden gang i år, at realitystjernen tager kontakt til en afvænningsklinik. Tilbage i marts tilbragte han tid på en klinik i Costa Rica, hvor han kæmpede med sit store forbrug af alkohol.
Umiddelbart kan det tyde på, at Scott Disick tabte kampen, men det virker til, at han igen er klar til at gå i krig mod sine indre dæmoner. Forhåbentligt med succes denne gang.
LÆS OGSÅ: Brody Jenner: Scott Disick har store problemer
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.