AFSLØRING: Peter Birch er blevet single

Efter at have dannet par med Alma det sidste halvandet år, er reality-hunken nu tilbage på singlemarkedet.

Af Emilie Holm Egebro - 10. marts 2016 kl. 12:03

Selvom reality-parret Peter Birch og Alma Amila Rasmussen udadtil har virket meget forelskede, har forholdet dog ikke altid været lige rosenrødt. Flere gange har de holdt en pause i løbet af det halvandet år, hvor de har dannet par. Men nu er forholdet for alvor slut.
– Jeg gjorde det forbi med Peter i sidste uge, da det bare slet ikke var det samme, som det var i starten. Det hele var gået lidt for hurtigt, og der var mange ting, som gjorde, at vi slet ikke fungerede sammen længere, afslører Alma overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det var en hård beslutning, men nu har jeg pakket mine ting og bor hos mine forældre. Vi har jo også prøvet at flytte fra hinanden før. Denne her gang er det dog for alvor. Jeg er meget fast besluttet på det, og jeg kan mærke, at jeg har det bedre nu end i forholdet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie Szigethy er single
‘Jeg ved ikke, hvordan Peter har det’
Alma indrømmer, at hun tænker på Peter og savner ham, men hun er samtidig helt sikker på, at hun har truffet den rigtige beslutning. Hvad Peter mener om sagen, er dog uvist.
– Jeg kan ikke helt finde ud af, om Peter har det på samme måde. Nogle gange truede han mig med, at vi ikke skulle være sammen længere, hvis vi var uvenner, men han fortrød altid dagen efter. Så jeg ved egentlig ikke helt, hvad hans holdning er, forklarer Alma, der lige nu er flyttet ind i en lejlighed på Frederiksberg, som hun deler med sin papmor.
Peter bor fortsat i parrets fælles lejlighed i Lyngby.
Realityportalen arbejder på at få en kommentar fra Peter Birch.
Se galleriet med Peter og Alma øverst.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Peter taler ud om forholdet til Alma
LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Ulven er gået i hi
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.