AFSLØRING: Nyforlovet Medina klar til populært tv-program

Sangerinden er med i den kommende sæson af ‘Toppen af poppen’.

Af Nikolaj Vraa - 3. april 2019 kl. 05:55

Medina er ved at have overstået et turbulent år, hvor karrieren fik skrammer af en sag om kørsel i spiritus- og narkopåvirket tilstand. Efter en lang periode, hvor den 36-årige popstjerne har undgået offentligheden, er hun på vej tilbage.
Første skridt er, at hun denne uge indlogerer sig på Kellers Badehotel på Fanø med en håndfuld andre musikere for at optage ‘Toppen af poppen’ til TV 2. Her skal de sammen med The Antonelli Orchestra synge hinandens sange og tale ud om livets op- og nedture.
LÆS OGSÅ: Karriereskift: Medina klar til nyt eventyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Medinas tis-historie.

SE BILLEDET: Medinas ekskæreste er blevet far
HER&NU har ikke desværre haft mulighed for at møde Medina til et interview, men TV 2 har på på mail formidlet spørgsmålene til hende.
Du er blevet spurgt, om ”Toppen af poppen” mange gange før. Hvad er årsagen til, at du siger ja nu?
– Der er en tid til alt, og jeg tror, jeg selv skulle igennem en helingsproces, hvad de danske medier angår og lære at stole på, at det ikke er alle, der vil mig ondt, og tiden er nu kommet til, at jeg tør dele mere af mig selv. Folk har ikke fået lov til at opleve mig, som jeg også er, når jeg bare er mig.
Har du spurgt nogle tidligere deltagere til råds? Hvis ja – hvem og hvad var deres råd?
– Nej, det har jeg slet ikke overvejet, jeg kunne gøre, hahaha.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Her er den rigtige årsag til, at Michelle bryder sammen
Hvad bliver den største udfordring for dig?
– Jeg føler ikke, jeg får de helt store udfordringer. Jeg er ikke et morgenmenneske, så det er nok den sværeste udfordring at skulle tidligt op hver dag i syv dage! Jeg har brug for en del søvn generelt, så det er på hovedet i seng efter samtlige aftenoptagelser.
Hvad glæder du dig mest til?
– Jeg glæder mig meget til at møde dem alle sammen og høre alle de mange versioner, der er lavet til programmet.
Hvordan har du det med at skulle være væk hjemmefra i ti dage og være så tæt sammen med helt nye mennesker, mens tv-kameraerne følger dig?
–Jeg er en enspænder uden lige og har altid lige brug for et minut til at koble af, så jeg har overskud til mange mennesker. Men når vi er afsted sammen på denne måde, er det under afslappede forhold, hvor jeg kender mange bag kulissen, så jeg stresser ikke over det.
Udover Medina, der for nylig bekræftede, at hun er blevet forlovet med 26-årige Malo Chapsal, medvirker også Carl Emil Petersen og Anders Blichfeldt, Lars ‘Chief 1’ Pedersen, Cæcilie Norby, Kwami Liv og Teitur Lassen i den kommende sæson af ‘Toppen af poppen’.
LÆS OGSÅ: Ny ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis