AFSLØRING: Her er den nye ‘X Factor’-vært

Et velkendt ansigt er tilbage som ‘X Factor’-værtinde.

Af Rikke Lynge - 10. august 2021 kl. 10:00

Sofie Linde er tilbage som ‘X Factor’-vært, efter hun var på barsel i seneste sæson. Hun er dermed klar til sin sjette sæson som vært for Danmarks største tv-underholdningsprogram. Sofie glæder sig til at komme tilbage.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til endnu en omgang i hele Danmarks familiebil, ‘X Factor’. Det har været en god og tiltrængt barsel, men nu er jeg klar, parat og spændt på at komme i gang igen. Jeg glæder mig til at gense alle mine gode og dygtige kollegaer, som jeg har savnet. Og så kan jeg næsten ikke vente med at sige: Rigtig hjerteligt velkommen til endnu en omgang ‘X Factor’, udtaler Sofie Linde i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Oh Land scorer millionbeløb på salg af bolig

På TV 2 er der stor glæde over, at Sofie Linde er tilbage i værtsrollen.

– Vi måtte af gode grunde undvære Sofie i år, da hun blev mor for anden gang og var på barsel i hele ‘X Factor’s live-periode. Så vi er fantastisk glade for, at hun nu er klar til at være vært igen. Sofie Linde er ganske enkelt én af landets absolut bedste underholdningsværter – hun er sjov, charmerende, skarp, modig, professionel og fuld af kærlighed til alle involverede i programmet, og vi glæder os meget til at få Sofie tilbage på ‘X Factor’-holdet, fortæller Underholdningsredaktør Dorte Borregaard.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er prisen på Sofie Lindes nye hus

Når den nye sæson af ‘X Factor’ har premiere omkring årsskiftet, er det fjerde gang, at programmet kører på TV 2 og den 15. sæson i alt. Denne sæsons optagelser begynder allerede torsdag den 12. august med precastings i Turbinehallen i Aarhus og 17. august på The Plant på Raffinaderivej i København (begge dage fra kl. 12.00). Håbefulde deltagere kan stadig melde sig til HER.

Da det er en åben casting, kan man også møde op på dagen uden forudgående tilmelding.

Dette års dommertrio bliver offentliggjort til september.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’ er tilbage med tre kendte ansigter

LÆS OGSÅ: Mascha Vang bekræfter deltagelse i ‘Vild med dans: Det er en barndomsdrøm

Læs mere om