Afsløring: Så mange penge sagde Geggo nej til - Her & Nu

Afsløring: Så mange penge sagde Geggo nej til

Sidste gang Geggo var en del af et bogprojekt, valgte hun at springe fra.

Af Af Nikolaj Vraa, Louise Vilsbøl og Caroline Grønne Wigdal - 31. januar 2020 kl. 16:55

For lidt over to år siden udgav Mopper og Linse bogen ‘Mopper og Mig’, som det til at begynde med var planen, at Geggo også skulle være en del af. Bogen skulle være en familiebog og handle om de tre generationer.
Men i sidste øjeblik sagde 29-årige Geggo nej til at medvirke i familiebogen. Der var ellers en fristende, stor belønning at hente for ‘Familien fra Bryggen’-baben, hvis hun altså havde valgt at sige ja til projektet.
LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen?
– Jeg sagde nej til en meget stor pose penge i forbindelse med den anden bog, fordi den gik for tæt på. Det kom til at handle rigtig meget om min barndom og min far og nogle ting, som aldrig har været ude, og det synes jeg, blev for meget, fortæller Geggo og uddyber:
– Jeg synes, det er vigtigt at sige nej, og jeg lærte meget ved at sige fra. Penge er dejlige, men de er ikke alt. Hvis vi ikke holder noget for os selv, er der ikke noget tilbage, så det er min måde at tage noget af min barndom med min far og beholde det for mig selv, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afslører vildt vægttab 

Nu udkommer Geggos egen bog

At Geggo dengang ikke ville være med i Linse og Moppers bog, betød dog ikke, at hun aldrig ville være med i en bog. Det skulle bare være på en måde, hvor hun havde sig selv med i det og kunne stå inde for indholdet. Og derfor har hun nu sin egen bog på vej, som bliver udgivet af Politikens Forlag i marts eller april.
LÆS OGSÅ: Irina har ingen kontakt til sin far: Hårdt for familien
–  Så den her gang går det også lidt tæt på, men med måde. Det er mig, der bestemmer og ikke et eller andet, min mor kan sidde og snakke med om – hun deler jo det hele, siger den smukke reality-stjerne om sin kommende bog.
Bogen kommer hverken til at gå i dybden med fortiden, Geggos barndom eller forholdet til faren.
LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt
– Den kommer mest til at handle om at gå fra en rebelsk teenager med stor hang til alkohol, dårlig økonomi og ikke styr på noget som helst, til at være mor med stort M og selvstændig erhvervsdrivende. Den forandring i alle tit taler om, og dét at blive voksen (også på tv). Vi kommer rundt om en masse spændende ting. I kan godt glæde jer, har Geggo tidligere skrevet på sin Instagram-profil.