AFSLØRING: Lina Rafn kan blive 'Topmodel'-vært

Det lader til, at det populære Kanal4-programfår en rutineret tv-kendis som værtinde.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 28. april 2016 kl. 10:25

‘Danmarks næste Topmodel’ skal have ny vært. Cecilie Lassen er blevet droppet som vært efter blot en enkelt sæson, og Kanal 4 har forelsket sig i Lina Rafn, som de længe har forhandlet med.

Cecilie Lassen blev droppet som vært på programmet efter kun én sæson. (Foto: Lars E. Andreasen)

Cecilie Lassen blev droppet som vært på programmet efter kun én sæson. (Foto: Lars E. Andreasen)

I første omgang takkede “Infernal”-sangeren ifølge Realityportalens oplysninger nej, da det kolliderede med hendes planer om ny musik med Paw Lagermann. Men da Kanal 4 vendte tilbage med beskeden om, at det ville tage kortere tid, fordi man i stedet for en ren dansk udgave vender tilbage til en fælles, skandinavisk konkurrence, opstod der en ny mulighed.

Formatet ændrer sig også en del. I stedet for at gå efter klassiske modeller søger man nu efter unge kvinder med former. Deltagerne skal minimum have størrelse 42.

– Ja, nu må vi se, lyder det hemmelighedsfuldt fra Lina Rafn, mens hverken Discovery Networks, der står bag Kanal 4, eller Cecilie Lassens agent, Anne Lindberg, har besvaret Realityportalens henvendelser.

‘Danmarks Næste Topmodel’ skal have størrelse 42+
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.