Jeppe afslører: Den eneste eks, jeg frygter

.. Og det er ikke Sara.

Af Lykke Buhl - 28. oktober 2020 kl. 11:20

22-årige Jeppe Bøg Risager kender vi fra anden sæson af ‘Ex on the Beach’, og nu er det også blevet afsløret, at han er med i startcastet til den kommende femte sæson af knaldeprogrammet, hvor tidligere flirts og ekskærester dukker op af vandet og forstyrrer freden i villaen.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Der er dog kun én eks i Jeppes kølvand, som han kunne grue for at få besøg af i programmet. Og det skyldes, at hun aldrig nåede at blive en eks, før Jeppe drog afsted mod den nordsjællandske ‘Ex on the Beach’-villa.

– Jeg er bange for, hvis hun kom ind og fandt ud af, hvad jeg har lavet, og så er det slut. Det er det eneste, jeg frygter rigtigt, fordi det er ikke slut mellem os. Det er bare en flirt, der er ikke nogen, der har sagt, at vi ikke må være sammen med andre, men jeg synes bare, hun var sød, fortalte Jeppe, der derfor nødigt ville brænde den bro.

SE BILLEDERNE: Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

Dog kan Jeppes flirt stadig finde ud af, hvad han har lavet af ballade med andre damer, ved at se programmet, når det bliver sendt. Det tager han dog ikke lige så tungt.

– Så skal jeg jo ikke høre på det, så kan jeg jo altid løbe væk. En rigtig mand flygter fra sine problemer. Hvis man får følelser for folk, så løb skrigende i den anden retning, siger Jeppe med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Umut raser over Caroline Fleming: Knep dig selv!

Hvad med Sara?

‘Ex on the Beach’-ekskæresten Sara Run Isafold ville Jeppe dog ikke have det store imod, hvis kom ind.

– Jeg tror, det ville være værre for hende, end det ville være for mig, hvis hun kom herop, forklarede han.

– Jeg har ikke noget i klemme for Sara, men selvfølgelig, hvis hun vil have endnu en tur i kanen, så kan jeg da nok skubbe hende ind, men jeg ser ikke nogen seriøs fremtid med os.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-Sara indrømmer: Jeg er ikke ovre Jeppe

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem