CHOK: Didde og kæresten går fra hinanden

Kærligheden mellem ’Brygge’-pigen og sønderjyden holdt desværre ikke.

Af Emilie Holm Egebro - 26. maj 2015 kl. 13:28

Didde Skjelmose kendt fra ’Familien fra Bryggen’ har netop fortalt Realityportalen.dk, hvordan hun lever livet i Vojens i Sønderjylland.
Men ikke alt går helt efter planen. Didde og kæresten René går nemlig fra hinanden.
LÆS OGSÅ:EKSKLUSIVT: Linse Kessler: Derfor savner jeg ikke Didde
“Det er hårdt”
Didde bekræfter, at det i går stod klart for dem begge, at de ikke længere kunne klare kæresteforholdet.
Parret har ikke været kærester i længere tid, men har begge gået og håbet på, at de kunne få det hele til at køre igen som kærester på længere sigt.
Men mandag fandt de dog ud af, at det ikke går længere, og det blev derfor også gjort officielt på Diddes facebook-profil, at parret går hver til sit.
– Vi har simpelthen desværre brugt for meget energi de forkerte steder- i stedet for hos hinanden, forklarer Didde og tilføjer:
– Selvom vi har været venner i længere tid, så slog det godt nok lige hårdere, end jeg havde regnet med, da det lige blev officielt.
’Brygge’-pigen bekræfter desuden, at parret stadig er venner trods det officielle brud, og at hun ikke har planer om at flytte tilbage til København, men ønsker at blive i Vojens.
Få hele historien om Didde og Renés brud i morgen her på Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Didde bliver i Jylland for altid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.