Ærlige Philip: Jeg fik præstationsangst på ægløsningsdagen

Philip May siger de ting, som mange mænd tænker, og lysten til at få et barn fyldte så meget, at Philip havde svært ved at præstere, når han skulle.

Af Rikke Lynge - 3. oktober 2020 kl. 10:55

Philip May og hans kæreste Simone Hvenegaard, der fandt kærligheden i ‘Paradise Hotel’, venter en lille dreng til december, så noget har Philip gjort rigtigt, selvom han følte et stort pres over at skulle levere et bestemt tidspunkt på måneden, det fortæller han ærligt i en Q&A med Realityportalen.

Philip fortæller, at de havde regnet ud, hvornår Simone havde ægløsning for at gøre det lettere at blive gravid, hvilket gav et forventningspres.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

– Når man sidder der som mand og skal præstere, så kan man godt få præstationsangst. Den virkede sgu ikke, da den skulle virke. Det var svært, fortæller Philip ærligt og Simone supplerer.

– Lige den dag, var der også kommet lidt indenbors, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i ‘Mit plastikmareridt

Parret havde været til sølvbryllup den dag, det lykkedes dem at blive gravide, hvilket kun var fire måneder efter, Simone var stoppet på p-piller. Trods Simones forsøg på at give alkohol skylden, så er Philip lettet over, at Simone blev gravid allerede efter fire måneders forsøg, da alle ægløsningsdage var stressende for ham.

– Jeg havde det også svært de andre ægløsningsdage. Jeg tænkte for meget over, at nu skulle den bare virke, og det gjorde den bare ikke, fortæller Philip, der i dag kun kan glæde sig over, at han snart er far.

LÆS OGSÅ: Michelle og Kasper er enige: Det skal vores barn hedde

Se hele Realityportalens Q&A med Simone og Philip herunder:

Læs mere om