Ærlige Melissa: Jeg har svært ved at få børn

‘De unge mødre’-deltageren vil gerne have endnu et familiemedlem, men det er nemmere sagt end gjort.

Af Jonas Sand - 2. juli 2015 kl. 18:13

Melissa Nethe Ploug fra ‘De unge mødre’ har fundet lykken med sin forlovede René, som hun snart flytter sammen med. Parret vil dog også gerne have et barn sammen inden alt for længe.
Tidligere har Melissa fortalte Realityportalen.dk, at René gerne vil være far, inden han fylder 30. Det gør han om et år, og derfor er det snart ved at være sidste chance, hvis det skal ske.
Vi begynder at have en smule travlt, men det jo ikke alt, man selv er herre over. Vi kan kun håbe på, at det sker før han er 30. Men mon ikke han også ville blive meget lykkelig, hvis det først sker efter, siger Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Natascha Lineas med ny vild frisure
Biologien spiller ind
Men selv om begge parter gerne vil sætte et nyt liv i verden, så er det nemmere sagt end gjort. Parret prøver på livet løs, men der sker intet, fortæller Melissa og afslører, at hun har svært ved at få børn.
– Det har aldrig været nødvendigt med prævention. Vi er meget privilegerede at have Joshua, for han tog fem et halvt år at lave. Jeg har prøvet 12 år i alt i to forskellige forhold, så det er biologien, der spiller ind, fortæller Melissa ærligt.
– Vi gør ikke noget ekstra – hverken fertilitetsbehandlinger eller lignende. Jeg gider ikke engang tisse på de der ægløsningspinde. Det sker, hvis det sker, og ellers er vi lykkelige for at have Joshua.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny jubler: Nu får jeg tid med min datter
Vil være storebror
Melissa er i forvejen mor til sønnen Joshua, som hun har fra et tidligere forhold. Og han vil meget gerne have have en lillebror eller -søster.
– Det er ikke kun René, der presser på. Joshua rykker også for denne oplevelse, og han vil meget gerne være storebror. Helst til to drenge og to piger, men det sker dog ikke, griner Melissa til Realityportalen.dk.
– Vi får ét – højst to – børn mere, men hvis det ikke sker, så sætter vi ekstra meget pris på Joshua. Vi er så heldige at have ham. Selv om René ikke er hans biologiske far, så er de to som jordbær med fløde. De har det bedste forhold til hinanden og hygger ofte uden mig.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa jubler: Flytter sammen med sin forlovede

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.