Ærlige Martinna åbner op om grænseoverskridende kamp: Det er svært!

‘De unge mødre’-deltageren åbner nu op omkring den udfordring, hun havde med sin krop, inden hun tog på familieferie.

Af Jonas Sand - 9. maj 2019 kl. 19:25

Hvis man følger med på de sociale medier hos Martinna Petersen, så ved du formentlig, at ‘De unge mødre’-familien for nylig har været på ferie i Tyrkiet, hvor de i den grad nød livet.
Det er dog ikke alt, der har været nemt for ‘De unge mødre’-deltageren i forbindelse med rejsen.
– Jeg havde en idé om, at jeg skulle tabe mig, inden vi skulle rejse. Tanken, om at jeg skulle vise mig i bikini på tv, var egentlig ret grænseoverskridende, skriver hun på Instagram.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Martinna fortælle om sin usikkerhed omkring sin krop.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor må min datter ligne en dreng
Vægttabet udeblev dog, men det gør ikke Martinna noget.
– Men jeg tabte mig aldrig. Og jeg har det faktisk helt okay! Jeg prøver virkelig at elske min krop, som den er, og det er ærlig talt svært sommetider. Men det hjælper mig at se andre kvinder, som viser deres krop, præcis som den er, og elsker den. Det inspirerer mig og giver mig lyst til også at vise og elske min krop, præcis som den er.
– Det hjælper virkelig bare at gøre det – at sige: “fuck det, jeg er god, som jeg er!”. Det er mit bedste råd til jer, som også døjer med selvtilliden: Spring ud i det! Gør det alligevel. Jeg lover jer, at det slet ikke er så slemt! Du er smuk, som du er. Forskellighed er smukt, og du skal være præcis, som du er.
LÆS OGSÅ: Utilfreds Kia raser mod Princess Natascha: Hvordan kan hun tillade sig det?


LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om hård skæbne: En dyb, ulidelig smerte

Læs mere om