Ærgerlige Nicklaes: Alle planer er droppet

Nicklaes Johannes Olsen er netop blevet smittet med corona, og det har medført store konsekvenser.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. januar 2022 kl. 16:55

Nytårsaften var en festlig en af slagsen for ‘Ex on the Beach’-parret Nicklaes Johannes Olsen og Line Maria Busk. Desværre er den festlige stemning ikke fortsat ind i 2022, der lægger ud med at give udfordringer.

Artiklen fortsættes under videoen med Emilie og Mads, der fortæller om deres forhold og om ‘Ex on the Beach’…

Nicklaes er nemlig blevet smittet med corona.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

– Jeg blev smittet nytårsaften. Kan ikke sige med sikkerhed af hvem, men der kom mennesker, jeg ikke kendte til, og ingen af dem, jeg kendte, har fået det, forklarer han til Realityportalen.

Line Maria har allerede været smittet med corona én gang, og derfor ærgrer Nicklaes sig nu ekstra meget over, at han dengang kunne slippe, men at han nu er helt nede og ligge med alle symptomer, som desværre indebærer både slem feber, rysteture og ondt i halsen.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

Derudover er der flere vigtige ting noteret i kalenderen, som både tæller arbejdsopgaver og fornøjelser, der nu ikke bliver til noget.

– Det er så uheldig timing. Jeg åbner jo personlig træningscenter med min makker, og vi får leveret alle vores træningsting i den her uge. Udover det så er jeg så tilpas syg nu, at jeg ikke kan hjælpe til i mit firma. Jeg skal på skiferie om 18 dage, den er jeg nok måske nødt til at aflyse, siger en nedslået Nicklaes.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Janni og Karstens nytårsknald