Ærgerlig paradiso: Jeg lignede bussens ondeste heks

Sandy Esko tilbød sin plads til en ældre dame i bussen. Men det kom til at fremstå markant anderledes.

Af Mikkeline Andersen - 29. oktober 2014 kl. 20:50

Alle, der har prøvet at tage bussen til et uddannelsessted i en af de større byer, ved, hvad Sandy Esko mener, når hun på sin blog fortæller om en tur i en overfyldt bus. En helt almindelig tur var det dog ikke.
– Jeg får en siddeplads yderst ved siden af en fremmed, rent held. Yes, det bliver jo en god dag så? Nå men ét stop før jeg skal stå af, og jeg understreger ét fucking stop før. Så træder Danmarks ældste dame ind i bussen. Som det venlige menneske jeg er, spørger jeg damen: “Vil du gerne sidde ned?”, hun svarer smilende, og jeg CITERER: “Nej, ellers tak, det er dejligt at blive blæst lidt igennem”, skriver paradisoen på bloggen og fortsætter:
– Det skal siges, bussen er proppet, der er dødvarmt, så jeg tænker: “Okay fair nok, hvis damen gerne vil stå og få lidt luft, så skal hun have lov”.
LÆS OGSÅ: Amalie dater amerikansk millionær
Den ondeste heks i bussen
Sandy fortalte damen, at hun skulle af ved næste stop. Så ville damen sætte sig ned der, sagde hun. Men, men, men sådan blev det ikke.
– Det, der så sker, for, ja den her slags sker kun for, mig er, at kvinden bagved mig rejser sig fra sit sæde, inden jeg når at reagere og siger: “Ih, jeg kan ikke få mig selv til at blive siddende, her tag min plads”. Den ældre dame takker og sætter sig, skriver hun.
Sandy tilbød, som den første, damen sin plads, men sådan kom det ikke til at se ud for de andre i bussen.
– For resten af bussen har det lignet, at hun spurgte mig, om hun måtte få mit sæde, og jeg bad hende om at skride, indtil en anden tilbød hende den. JEG LIGNEDE BUSSENS ONDESTE HEKS! HVORFOR SAGDE HUN IKKE BARE, AT HUN VILLE HAVE DEN ISTEDET FOR AT SKAMME MIG HELT UD AF BUSSEN! Det var så flovt. Og jeg prøvede faktisk bare på at være venlig.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-deltagere tæt på at drukne
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.