Rachel fra 'Årgang 0': Holder pause fra TV

Det bliver uden kamerahold, når 14-årige Rachel Ellebye begynder på Askov Efterskole efter sommerferien.

Årgang 0 Rachel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. juli 2014 kl. 9:45

Tirsdag skrev Rachel, kendt fra TV2-programmet ‘Årgang 0’, på sin facebookprofil, at hun ikke har planer om at fortsætte i folkeskolen, da hun ikke synes, at den kommende folkeskolereform er god.
Rachel fortalte ydermere, at hun i stedet for at forstætte i 9. klasse efter sommerferien i stedet har besluttet at begynde på Askov Efterskole ved Vejen i Sydjylland.
Og når Rachel begynder på efterskolen, bliver det altså uden det trofaste kamerahold.
– Hun får lov til at få opholdet uden kamera. Så hun kan få lov til bare at være Rachel. Det er også vigtigt i den alder. Der bliver måske filmet lidt til slut, men ikke i begyndelsen, fortæller Theresia Treschow Kühl til bt.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel: Stopper i folkeskolen
Egen beslutning
Det er hverken Rachels mor eller far, der har besluttet, at den 14-årige pige ikke skal filmes i forbindelse med sin skolegang på den kommende efterskole.
-Det er ikke sådan, at det er forbudt at filme hende. Og det er heller ikke efterskolen, der har sagt nej, slet ikke. Rachel kunne bare godt tænke sig at prøve at have en periode, hvor hun bare var hende. For det er jo nogle formende år lige nu. Så det syntes vi, hun skulle have lov til, siger Theresia Treschow Kühl til avisen. 
Rachel vil dog stadig medvirke i programmet, det bliver bare ikke med optagelser fra efterskolen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′-Stephanie takker for støtten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.