'Årgang 0'-Rachel bliver 18 år: Nu skal der tages ansvar

Rachel er ikke i tvivl om, at der kommer til at ske nogle ændringer i livet, når hun i dag fylder 18 år.

Af Emilie Holm Egebro - 8. februar 2018 kl. 9:03

I dag er en stor dag for ‘Årgang 0’-kendingen Rachel Ellebye, da hun fylder 18 år.
Siden hun blev født, har vi fulgt med i Rachels liv på skærmen i det populære TV 2-programmet, men når optagelserne fra 2018 bliver sendt i januar 2019, bliver det sidste gang, vi får noget til de tre stjerner, Christian, Stephanie og Rachel at se.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Jeg vil være ung mor
At fylde 18 år er, ligesom for så mange andre, noget helt særligt for Rachel. Og hun er bestemt ikke i tvivl om, at det kommer til at betyde nogle ændringer i hendes liv:
– Der kommer da til at ske mange ting, nu hvor jeg bliver 18 år. Blandt andet skal jeg begynde at tage mere ansvar, og så får jeg jo lov at stemme. Derudover  begynder jeg at få SU, hvilket også er ret dejligt. Noget af det kommer nok til at gå til kostskolebetalingen, men det er også fint nok. Jeg skal dog ikke til at tage kørekort, da det er dyrt og forurenende. Samtidig er det også lige så nemt bare at bruge mit ungdomskort, hvor jeg med billige penge kan rejse med offentlig transport i hele hovedstadsområdet, forklarer Rachel og tilføjer:
GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?
– Jeg tænker dog heller ikke, at jeg ændrer mig og bliver en ny person fra den ene dag til den anden bare, fordi jeg bliver 18 år. Jeg er jo stadigvæk bare Rachel.
‘Årgang’-stjernen er meget optimistisk omkring hendes år 18. år, og hun er sikker på, at det bliver et godt år. Både fordi hun er glad for kostskolen, men derudover har hun også en masse gode rejser i vente.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT INTERVIEW: Sådan er det gået Mathilde fra ‘Årgang 0’
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold