NY SÆSON: Her er årets 'Vild med dans'-par

I 12 sæsoner har Vild med dans tryllebundet danskerne til tv-skærmen med glimmer, stiletter og knivskarpe jakkesæt. Til efteråret vender tv-showet tilbage til skærmen.

Af Ritzau - 14. august 2016 kl. 16:30

Først blev der sat ansigt på de 12 nye dansere, som bestod af alt fra skuespillere til designere og kokke. Og nu har TV 2 offentliggjort, hvilke professionelle dansere, der skal lære de kendte danskere at svinge hofterne til danse som samba og cha-cha-cha.
Det er på tv2.dk, at de nye dansepar er blevet afsløret.
Skuespillerinden Laura Bach, som danskerne kender fra serier som “Ørnen” og “Den som dræber” skal danne par med Michael Olesen, der kan fejre jubilæum i tv-showet. Denne gang bliver nemlig tiende gang, at Michael Olesen skal føre sin partner ud på gulvet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Populær sanger med i ‘Vild med dans’
Danserinden Mie Moltke skal denne gang lade sig føre af sangeren Thomas Buttenschøn, der er kendt for sange som “Fantastiske mandag” og “Smukkere end smuk”.
Men Thomas Buttenschøn er ikke den eneste musiker, der skal på dansegulvet i år. Også den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen, der fik sit gennembrud i “Popstars” i 2002 skal være med i den nye sæson.
Julie Berthelsen håber på at komme i god form med sin deltagelse, har hun tidligere skrevet på sin blog. Det skal danseren Marc Christensen hjælpe hende med hen over efterårets fredage.
Tv-værten Lene Beier har lige afsluttet optagelserne til tredje sæson af “Landmand søger kærlighed”, og hun skifter derfor landidyllen ud med træningslokalerne i selskab med danseren Frederik Nonneman.
LÆS OGSÅ: ‘Rita’ afslører: Klar til ‘Vild med dans’
Danseren Karina Frimodt skal danne par med filminstruktør, manuskriptforfatter og skuespiller Søren Fauli.
Det er dog ikke kun kendte danskere indenfor musik- og tv-branchen, der skal være med i år.
Den professionelle fægter Patrick Jørgensen har nemlig også sagt ja til at prøve kræfter med dansen, og han skal danse med Jenna Bagge.
Mads Vad og skuespillerinden Mille Dinesen skal ligeledes være partnere i denne sæson. Mads Vad har ligesom Mie Moltke været med i hele elleve sæsoner af programmet, mens Mille Dinesen blandt andet har underholdt danskerne i rollen som skolelæreren Rita i serien af samme navn.
Sofie Kruuse deltager som professionel danser for tredje gang, og hun skal denne gang betræde dansegulvet med tv-kokken Gorm Wisweh, der blandt andet er kendt for sine optrædener i “Go’ Morgen Danmark”.
LÆS OGSÅ: Scott Disick tilbudt ‘Vild med dans’-deltagelse
Skuespilleren Mathias Käki Jørgensen fik sit gennembrud i sidste års serie “Norskov”, og nu skal nordjyden svinge Mille Funk rundt på dansegulvet.
Danseren Morten Kjeldgaard har fået æren af at danse med bokseren Sarah Mahfoud, der er årets yngste kvindelige deltager.
Designeren Nicholas Nybro skal i efteråret danne par med danseren Luise Crone Dons.
Det sidste par, som i år skal forsøge at danse sig ind i danskernes hjerter, er Thomas Evers Poulsen og Grand Prix-dronningen Kirsten Siggard.
13. sæson af Vild med dans får premiere fredag den 9. september, og finalen afholdes fredag den 25. november.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært afslører: Jeg bruger en formue på babyen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.