ÅH NEJ: Skår i bryllupsglæden hos 'Paradise'-Natascha

Paradisoens kommende bryllup bliver ikke som planlagt.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 22. juli 2015 kl. 10:25

Natascha Cetiner og kæresten Anna svæver på en lyserød sky, for de skal nemlig giftes. Parret har tidligere fortalt, at de ikke har travlt med at sige ja til hinanden i kirken, for de er enige om en lang forlovelse, da arbejde tager en stor del af deres tid. Men Natascha og Anna har heller ikke i sinde at være forlovet for evigt, men måske kommer brylluppet til at trække ud, afslører Anna på sin blog.
– Natascha og jeg er kommet VIRKELIG dårligt fra start med bryllupsplanlægningen! Lokalet er fuldt booket frem til 2017, og kirken lukker i et år på grund af ombygning fra den 16. maj næste år!! skriver Anna.

Paradise hotel

Anna vil gerne have en dato for brylluppet med Natascha (Foto: Privat)


– Hvad er chancen?! Helt ærligt. Og her troede man lige, man var i god tid. HAHA!
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha er blevet forlovet: Derfor er Anna den eneste ene
Ændrer bryllupsplanerne
Natascha og Anna ville gerne vies i Frederiksberg kirke og efterfølgende holde fest på et hotel i Helsingør. Men det kan ikke lade sig gøre, og derfor søger parret andre muligheder.
– Desværre bliver det nok svært at finde noget i samme stil. Hotellet, som er sindssygt smukt og unikt, ligger på strandvejen lige ned til vandet, og kirken er vores hjerter så nært, skriver hun.
Derfor spørger Anna sine læsere til råds
– Hvis nogen af jer kender til lokaler, som ikke koster en bondegård og har en smuk beliggenhed på Sjælland, hvor det er muligt at medbringe egen kok og så videre, så må I MEGET gerne kontakte mig! Alt modtages med kyshånd! Jeg er efterhånden ved at være lidt desperat!
Anna kan kontaktes på: Anna_mortensen_67@hotmail.com.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Natascha viser ny kæreste frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.