Jenna og Albert afslører detaljer om fødslen

Jenna og Albert strålede på den røde løber.

Jenna og Albert Harson er tirsdag aften til gallapremiere på Wallmans nye show JUBILEE i Cirkusbygningen, og selvom Jenna stadig har nogle måneder tilbage i graviditeten, fylder den smukke babybule godt på den røde løber. 

LÆS OGSÅ: Her er han: Mille Funk viser kæresten frem

- Jeg synes, jeg er lidt tung, så jeg er ekstra træt, men ellers går alt god, fortalte Jenna glad, og så frem til et godt show med sin mand, Albert. 

- Jeg tror godt, jeg kan holde hele aftenen. Vi bliver nok ikke de sidste, der går, men vi holder i hvert fald, til showet slutter, fortæller Jenna. 

Jenna og Albert er mere end klar til at blive forældre og til at møde deres lille søn. 

- Albert har bygget sengen, det er lidt rodet, og det står i papkasser, men vi har købt det meste, så det nærmer sig, at vi er klar, fortæller Jenna og afslører, at pusletasken også næsten står pakket. 

LÆS OGSÅ: Paradiso i babylykke

Til fødslen kommer det kun til at være Jenna og Albert, der skal med. 

- Jeg ser mest frem til, han er ude. Man er vel altid lidt spændt på, hvordan det går, men vi satser og håber på, det hele kommer til at gå godt. Jeg tror, det ville være underligt, hvis jeg ikke var nervøs, så en smule er jeg da, fortæller Albert, der endnu ikke har taget stilling til, hvorvidt han skal klippe navnesnoren. 

LÆS OGSÅ: Frustreret Ginna: Det bliver ikke vist på tv

Når den lille dreng kommer til verden, så er barslen på plads.

- Vi starter med at have barsel sammen, og så tager jeg en periode, og så tager Albert den sidste periode, så helt klassisk, tror jeg, fortæller Janna. 

Jenna kan naturligvis ikke danse med i årets 'Vild med dans', men hun fortæller, at hun kommer ind og hepper til premieren på fredag. 

Jenna Harson