SE BILLEDET: Janni Ree afslører ny kæreste

Nu fortæller Janni Ree, at hun mødte en ny fyr, allerede inden skilsmissen.

Så sent som i går til pressemødet på 'Sælg, sælg, sælg!', hvor Janni Ree deltager, benægtede Janni Ree, at hun havde fundet en ny fyr efter skilsmissen fra Karsten. 

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører vildt vægttab

Rygterne har ellers floreret om, at hun skulle have mødt en mand i Schweiz, men den tidligere 'Forsidefrue' har hårdnakket benægtet - indtil nu. I et interview med Ekstra Bladet bekræfter hun forholdet til juristen Jeppe Rowlandson Stokholm.

- Det er korrekt, at vi har indledt en romance. Jeg mødte ham første gang i juni måned i Schweiz. Det er kærlighed ved første blik. Vi faldt for hinanden, siger hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Rio er en pige

Mødet fandt altså sted, før Janni Ree skrev det efterhånden berømte brev til Karsten d. 9. juli, hvor hun bad ham om at sætte hende fri. Efterfølgende er konflikten mellem de tidligere ægtefolk eskaleret, og senest har det mundet ud i, at de har politianmeldt hinanden.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her går det helt galt for 'Vild med dans'-par

Jeppe Rowlandson Stokholm er 48 år og altså godt 30 år yngre end Karsten Ree og 6 år yngre end Janni, men for Janni har alder aldrig haft betydning i forhold til de romantiske relationer.

Se Jannis nye kæreste herunder:

Jannis nye kæreste Jeppe.