Linse Kessler løfter sløret for bollespejl, hash-smugling og silikoneimplantater

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ besøger vi Linse Kessler, som gemmer på mange gode historier.

Af Emilie Holm Egebro - 1. juni 2016 kl. 16:44

Gustav Salinas, Janni Ree og Frederik Fetterlein bliver inviteret indenfor hos Linse Kessler til aftenens afsnit af ‘Til middag hos’. Og der er bestemt meget at udforske i Linses hjem, hvor hun ikke er bleg for at afsløre et par hemmeligheder. Blandt andet viser hun gæsterne sit bollespejl:
– Jeg synes, at det er et rigtig flot bollespejl. Jeg vil selv gerne have sådan et stort bollespejl. Jeg tror, at det vil være rigtig frækt, siger Gustav.
– Bollespejlet er jo stort og fint og flot. Jeg synes bare, at det er parkeret det forkerte sted i forhold til sengen, så jeg havde ikke lige regnet med, at det var der. Jeg troede, at det normalt var ind over sengen, tilføjer Janni.
– Det er da ikke dårligt, man har da super udsigt, mener Frederik, som sætter sig i hundesengen overfor spejlet:
– Jeg tror, at Linse bruger hundesengen til, at hundene sover i den. Men jeg tror måske også, at den bliver brugt til lidt sjov engang imellem, fortsætter han.
De tre gæster får også lov at se nærmere på Linses tidligere silikoneimplanter, og Linse afslører lidt om dengang, hun smuglede hash.
Se mere i videoen nedenfor fra aftenens afsnit:

Følg også med på TV3 klokken 19:00, når hele afsnittet sendes.
LÆS OGSÅ: Fetterlein efter ‘Luksusfælden’: Sagde nej til 7 millioner
LÆS OGSÅ: Jannie afviser: Jeg lever ikke af Karstens penge
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.