22-årig 'Teen mom'-stjerne skilt for anden gang

Leah Messer er tidligere på ugen blevet skilt for anden gang i sit korte liv.

Af Jonas Sand - 11. juni 2015 kl. 19:25

Der har været mange rygter om det problemfyldte forhold mellem ‘Teen Mom 2’-parret Leah Messer og Jeremy Calvert. Ægteskabet har budt på flere offentlige skænderier og beskyldninger om utroskab, og nu har begge parter fået nok.
Det amerikanske medie US Weekly afslører nu, at parret endegyldigt blev skilt under et retsmøde i mandags. Her blev det også afgjort, at Leah fik forældremyndigheden over parrets fælles barn, 2-årige Adalynn, som Jeremy dog får lov til at se.
Leah Messer var ikke selv til stede ved mødet, da hun i øjeblikket er indlagt på et behandlingssted, hvor hun gennemgår en 30-dags behandling for stress og depression.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle slipper for fængsel
Beskyldninger om utroskab

Leah Messer og Jeremy Calvert

Ægteskabet mellem Leah Messer og Jeremy Calvert har været plaget af mange problemer og rygter om utroskab. (Foto: All Over)


Leah Messer kender proceduren. Hun har allerede været skilt én gang før trods sine kun 22 år. Tilbage i 2011 blev hun skilt fra Corey Simms, faren til hendes to tvillinger, Aliannah og Aleeah.
De to nåede kun at være gift i et halvt år. Leah indrømmede offentligt, at hun havde været Corey utro med sin eks-kæreste, Robbie Kidd, kort inden ægteskabet. Og det tyder på, at hun har begået samme fejl denne gang.
– Sikke en overraskelse. Du gjorde det mod Corey, og nu har du gjort det med mig – endda med den samme person, luder. Jeg er færdig med at beskytte dig, for nu tog jeg dig på fersk gerning, skrev Jeremy Calvert til Leah på Twitter sidste år.
Leah Messer er stadig med i ‘Teen Mom 2’ og MTV’s kameraer har fulgt parret gennem deres problemer, som skal vises i den sjette sæson af programmet. Den har premiere på amerikansk tv den 9. juli.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Maci har født en pige
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.